Η πρώτη audition του The Voice έγινε... με τη Λάουρα Νάργες στα παρασκήνια - Free Sunday
Η πρώτη audition του The Voice έγινε... με τη Λάουρα Νάργες στα παρασκήνια

Η πρώτη audition του The Voice έγινε... με τη Λάουρα Νάργες στα παρασκήνια

  • TV

Το The Voice του Σκάι μας είχε εντυπωσιάσει από πέρυσι. Λίγο ο απίθανος Καπουτζίδης με τις ατάκες και την παρουσίασή του, λίγο η σύνθεση των κριτών με Μουζουράκη κόντρα σε Ρουβά και Μαραβέγια να διασκεδάζει αβίαστα το κοινό, νομίζω πως ήταν το καλύτερο talent show που πέρασε ποτέ όχι από άποψη ταλέντων όσο από πλευράς συντελεστών. 

Η πρώτη blind audition λοιπόν πραγματοποιήθηκε και ο Σκάι μας έστειλε πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Η έκπληξη είναι πως η Λάουρα Νάργες από ό,τι φαίνεται αντικαθιστά την περυσινή Έλενα Τσαγκρινού, της ταιριάζει περισσότερο της Λάουρας αυτός ο ρόλος και μάλλον θα τα πάει καλύτερα από την προκάτοχο. Ο σταθμός του Φαλήρου λοιπόν μας ενημέρωσε εφ' όλης της ύλης: "Οι Blind Auditionς ξεκίνησαν. Το λαμπρό stage του The Voice of Greece” του ΣΚΑΪ υποδέχθηκε χθες τους πρώτους υποψήφιους. Τα φώτα άναψαν, τα μικρόφωνα πήραν «φωτιά» και οι  κριτές πήραν τις θέσεις τους στις κόκκινες καρέκλες. Το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου όπου φιλοξενεί το Voice κατακλύστηκε από νωρίς από θεατές αλλά και από τους νέους τραγουδιστές για να κάνουν τις πρόβες τους.

Άγχος, αγωνία, γέλια, συγκίνηση εναλλάσσονταν πάνω στη σκηνή του “The Voice of Greece” στο πρώτο γύρισμα. Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους και θα διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα τους; Ποιοι από αυτούς  θα καταφέρουν να γυρίσουν την καρέκλα;

Οι τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες αναζητούν και πάλι ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές, την καλύτερη φωνή της Ελλάδας. Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να πατήσουν το «μαγικό» κουμπί που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή των διαγωνιζομένων.

Χαρούμενοι και δεμένοι σαν μία όμορφη παρέα μόλις η σκηνή αδειάζει, αλλά και παράλληλα έτοιμοι ο καθένας για τον εαυτό του να διεκδικήσει την καλύτερη φωνή. Τα πειράγματα αλλά και οι ...σκληρές διεκδικήσεις  δεν σταματούν ποτέ.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης με τον δικό του μοναδικό τρόπο ήταν έτοιμος να διαχειριστεί την ένταση, το πάθος, τη συγκίνηση και την αδρεναλίνη των παικτών αλλά και των φίλων- οικογενειών τους, και να τους κάνει να χαλαρώνουν με το εξαιρετικό του χιούμορ.

Στα backstage η Λάουρα Νάργες, που είναι και η πιο καινούρια της παρέας και μπορούσε να αισθανθεί ακόμη περισσότερο την αγωνία των  υποψηφίων.

Το «The Voice of Greece», το απόλυτο μουσικό show που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται για δεύτερη χρονιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από  την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ. 

Η Λάουρα στα backstage

007 min

 

H Έλενα Παπαρίζου έτοιμη να πατήσει το κουμπί.

 

304 min

 

Ο Μουζουράκης δίνει πάλι σόου.

 

041 min

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας επιφυλάσσει πάντα εκπλήξεις.

 

054 min

 

Ο Σάκης Ρουβάς κούκλος και φωτογενής όπως πάντα.

 

085 min

 

Και οι τέσσερις είναι υπέροχοι

 

132 min

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας, θα στεφθεί και φέτος νικητής;

 

302 min