Σήμερα κάνει πρεμιέρα το "My style rocks" στον Σκάι - Free Sunday
Σήμερα κάνει πρεμιέρα το "My style rocks" στον Σκάι

Σήμερα κάνει πρεμιέρα το "My style rocks" στον Σκάι

  • TV

Το «My style Rocks» η ολοκαίνουρια εκπομπή μόδας κάνει πρεμιέρα σήμερα  στις 16.15 στην  τηλεόραση του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή.


Στην εκπομπή συμμετέχουν 14 νέες κοπέλες που αγαπούν την μόδα και διαγωνίζονται καθημερινά, παρουσιάζοντας μέσα από το ντύσιμό τους, τo προσωπικό τους στυλ.

Έχοντας ένα εβδομαδιαίο budget, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν, καλούνται να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό look για το κάθε επεισόδιο και να το παρουσιάσουν μπροστά στην επιτροπή με τον  σχεδιαστή μόδας Στέλιο Κουδουνάρη, την  fashion and style expert Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και τον φωτογράφο μόδας Χάρη Χριστόπουλο, η οποία και θα τους κρίνει.

Επιπλέον κάθε εβδομάδα, οι συμμετέχουσες, στο βραδινό επεισόδιο- «Gala» της Παρασκευής, πρέπει να ανταπεξέλθουν σε μια ιδιαίτερη δοκιμασία. Πρόκειται για μια βραδιά με συγκεκριμένη θεματολογία που τους δίνεται σαν αποστολή (π.χ. βραδινό ένδυμα για δεξίωση). Τα κορίτσια καλούνται, για άλλη μία φορά, να βάλουν τα δυνατά τους και να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Η διαγωνιζόμενη με την υψηλότερη βαθμολογία, κερδίζει κάθε Παρασκευή 2500 ευρώ, ενώ η χαμένη της βραδιάς αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

Μετά από 13 εβδομάδες και άπειρες στιλιστικές επιλογές, μόνο μία γυναίκα θα τα καταφέρει και θα ανακηρυχθεί η πιο κομψή γυναίκα, κερδίζοντας έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ! 

Το «My style Rocks» από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.15 (& Παρασκευή 21.00).