Nomads: Είναι ο Μαυρίδης ο νέος Ντάνος; - Free Sunday
Nomads: Είναι ο Μαυρίδης ο νέος Ντάνος;

Nomads: Είναι ο Μαυρίδης ο νέος Ντάνος;

  • TV

Καταρρέει ο Γιώργος Μαυρίδης στο αποψινό επεισόδιο μετά τις αρνητικές ψήφους που έλαβε από τον ομάδα του. Ο παίκτης του Nomads κλαίει μπροστά στην κάμερα και λέει κάτι... ακαταλαβίστικα τα οποία πρέπει να περιμένουμε το αποψινό επεισόδιο για να δούμε τι σημαίνουν.

Υποθέτουμε ωστόσο ότι ο εν λόγω παίκτης έχει απομονωθεί άδικα από την υπόλοιπη ομάδα χωρίς ωστόσο να φαίνεται κάποια περίεργη συμπεριφορά από μέρους του. Ενώ από την αρχή έχει αναλάβει εκεί στο Παλαουάν ένα αδέσποτο σκυλάκι που το ταίζει από το πιάτο του (έχει συγκινήσει ζωόφιλους και όχι μόνο), οι συμπαίκτες του μάλλον δεν άντεξαν τόση καλοσύνη και είπαν να τον ψηφίσουν. Η Γαστεράτου έγινε ξαφνικά ψυχολόγος και είπε ότι ψηφίζει τον Μαύριδη για να αισθανθεί πιο δυνατός και πιο καλά ψυχολογικά (whatever).

Με τη σειρά τους ο Πίντζης που αν δεν είχε τα ασημί μαλλιά και τα μούσια άνθρωπος δεν θα τον πρόσεχε και ο Αναδιώτης τον ψήφισαν χωρίς να μπορέσουν να αιτιολογήσουν, η Αποστολία Ζώη τον ψήφισε επειδή είναι λέει ο πιο δυνατός, η Κολέτσα θα τον ψήφιζε επειδή τον ψήφισαν οι άλλοι και ο Αλεξάνδρου με το χτύπημα στο πόδι είπε ότι αυτή είναι η στρατηγική και ότι τον ψηφίζουν γιατί μπορεί να κερδίσει τους άλλους δύο υποψήφιους. Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Μαυρίδης βγαίνει στον τάκο επειδή είναι δυνατός και οι τηλεθεατές μόλις βρήκαν τον νέο Ντάνο. 

Είσαι καλό παιδί και περιθωριοποιείσαι από την ομάδα, ε το πιο πιθανό είναι ότι θα κερδίσεις, το twitter συμφωνεί...

Αν μπαίνεις πρώτος στη βάρκα έχεις επικίνδυνες αρχηγικές τάσεις, όλοι το ξέρουν αυτό

 

Άρχισαν οι κλίκες και οι στρατηγικές

 

Τι σας έλεγα για τη Γαστεράτου...

 

Εντάξει Ντάνος δεν είναι απλά έχει περιέλθει στην ίδια θέση...

 

Και φυσικά αρχίζουν και τα σενάρια

 

Ο τιμωρός του τουίτερ δηλώνει προτίμηση

 

Θα καθαρίσουν οι τηλεθεατές Γιώργο Μαυρίδη μην κλαις

 

Η κάτωθι είναι σίγουρα υπέρ Μαυρίδη

 

Όπου Γιώργος και μάλαμα

 

Α ναι εδώ πέρα έχουμε και αυτόν που ξέρει επαγγελματικό ξύλο

 

Ε ο Ντάνος δεν ήταν τόσο ευαίσθητος ήταν πιο βαρβάτος