Το «σκάνδαλο Σπέισι» τελείωσε το «House of Cards» (Video) - Free Sunday
Το «σκάνδαλο Σπέισι» τελείωσε το «House of Cards» (Video)

Το «σκάνδαλο Σπέισι» τελείωσε το «House of Cards» (Video)

  • TV

Αν και οι δημιουργοί της δημοφιλούς σειράς υποστηρίζουν ότι οι σκέψεις περί τέλους της ήταν παλιότερες, το consensus στον κόσμο της σόουμπιζ είναι ένα: οι αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική ζωή του Κέβιν Σπέισι αποτέλεσαν την «ταφόπλακά» της.

Ο λόγος για το «House of Cards», την κατά τεκμήριο πιο επιτυχημένη πολιτική σειρά, η οποία επί πέντε χρόνια έχει καθηλώσει κοινό και κριτικούς στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το Netflix, λοιπόν, ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι η τηλεοπτική σειρά θα τερματιστεί μετά την επερχόμενη έκτη σεζόν, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε από κατηγορίες εις βάρος του πρωταγωνιστή της σειράς, Κέβιν Σπέισι, για σεξουαλική επίθεση.

Σε ανακοίνωσή του, το Netfix υπογράμμισε τον «έντονο προβληματισμό» για την κατηγορία του ηθοποιού Άντονι Ραπ εις βάρος του Σπέισι ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά πριν από 30 χρόνια, όταν ο Ραπ ήταν 14 ετών.

Ο 58χρονος Σπέισι, σε ανάρτησή του στο Twiiter, απάντησε το βράδυ της Κυριακής ότι είναι «τρομοκρατημένος» από τις κατηγορίες του συναδέλφου του, υποστηρίζοντας ότι δεν θυμάται τίποτα από το συμβάν. Ζήτησε συγγνώμη από τον Ραπ για αυτή τη «βαθιά απρεπή συμπεριφορά μεθυσμένου», όπως την χαρακτήρισε. Στην ίδια ανάρτηση, αποκάλυψε ότι, αν και στο παρελθόν είχε σχέση και με γυναίκες, τώρα επιλέγει να ζει ως ομοφυλόφιλος.