Από το κακό στο χειρότερο: Πρόωρο τέλος για το «House of Cards»; - Free Sunday
Από το κακό στο χειρότερο: Πρόωρο τέλος για το «House of Cards»;

Από το κακό στο χειρότερο: Πρόωρο τέλος για το «House of Cards»;

  • TV

Στο κενό βρίσκεται πλέον η δημοφιλής σειρά «House of Cards», μετά την αποκάλυψη ότι πριν από σχεδόν 30 χρόνια ο πρωταγωνιστής της, Κέβιν Σπέισι, είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε ανήλικο ηθοποιό, καθώς είναι αμφίβολο καν αν θα ολοκληρωθεί ο έκτος και τελευταίος κύκλος της, ο οποίος βρίσκεται στα γυρίσματα.

Κι αυτό, διότι το Netflix και η MRC ανακοίνωσαν την αναστολή των γυρισμάτων για την έκτη σεζόν του «House of Cards»,στον απόηχο των κατηγοριών περί σεξουαλικής παρενόχλησης του ηθοποιού Άντονι Ραπ εναντίον του Κέβιν Σπέισι.

«Η MRC και το Netflix αποφάσισαν να αναστείλουν την παραγωγή της έκτης σεζόν του “House of Cards”, μέχρι νεοτέρας, ώστε να έχουμε χρόνο να επανεξετάσουμε την παρούσα κατάσταση και να θέσουμε επί τάπητος τις ανησυχίες των ηθοποιών και του τηλεοπτικού συνεργείου», ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι δύο εταιρείες.

Παρότι χθες, ξένα μέσα ενημέρωσης σημείωναν πως η απόφαση να τελειώσει η σειρά με την έκτη σεζόν είχε ληφθεί πολλούς μήνες πριν και δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες εναντίον του Σπέισι, το Netflix συνδέει πλέον άμεσα τη διακοπή των γυρισμάτων με τις καταγγελίες.

Η σειρά «House of Cards» έχει κερδίσει επτά βραβεία Emmy ενώ ο Σπέισι έχει βραβευτεί με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του.