Voice: Νικητής και φέτος ο Κωστής Μαραβέγιας - Free Sunday
Voice: Νικητής και φέτος ο Κωστής Μαραβέγιας

Voice: Νικητής και φέτος ο Κωστής Μαραβέγιας

  • TV

Ένας πολιτικός μηχανικός από την Αρτα με μεγάλη αγάπη για το τραγούδι είναι ο φετινός νικητής του μουσικού ριάλιτι The Voice. Είναι ο Γιώργος Ζιώρης από την ομάδα του Κώστα Μαραβέγια Ο νεαρός έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό μαζί με τον Στέλιο Ιωακείμ, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, όμως ο Αρτινός κατάφερε να επικρατήσει.

Το βράδυ της Τετάρτης διαγωνίστηκαν στον τελικό οι Γιώργος Ζιώρης και Κωνσταντίνα Κατσογιάννη από την ομάδα του Κώστα Μαραβέγια, οι Μαρίνα Κυριαζοπούλου και Δέσποινα Λεμονίτση από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, η Φανή Ζωχιού από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ενώ ο Σάκης Ρουβάς είχε τους Στέλιο Ιωακείμ , Χριστοδούλα Τσαγγαρά και Δημήτρη Θεοδοσιάδη. Ο κόσμος ψήφισε για να δώσει την πρόκριση σε τέσσερις διαγωνιζόμενους, κρίνοντας και της ερμηνείες τους στην πρώτη φάση του τελικού. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε τον φάκελο και ανακοίνωσε πως οι Στέλιος Ιωακείμ (Σάκης Ρουβάς), Γιώργος Ζιώρης (Κωστής Μαραβέγιας), Χριστοδούλα Τσαγγαρά (Σάκης Ρουβάς) και Δέσποινα Λεμονίτση (Πάνος Μουζουράκης) προκρίθηκαν στην τετράδα.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος

Οι τέσσερις παίκτες ανέβηκαν και πάλι στη σκηνή για να ερμηνεύσουν ένα από τα τραγούδια που είχαν επιλέξει κατά την πορεία τους στο παιχνίδι. Ο Στέλιος Ιωακείμ τραγούδης το «Evolution of the skid», η Δέσποινα Λεμονίτση το «Just hold me», ο Γιώργος Ζιώρης το «That’s life» και η Χριστοδούλα Τσαγγαρά το «Τα λέμε».

Το κοινό έδωσε ξανά την ψήφο του και το αποτέλεσμα έδειξε... ανδρικό τελικό, καθώς η Χρ. Τσαγγαρά και η Δ. Λεμονίτση αποχώρησαν. Στην τελική μονομαχία του The Voice ο Γιώργος Ζιώρης ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το «Σου σφυρίζω», ενώ στη συνέχεια ο Στέλιος Ιωακείμ τραγούδησε το «Superstition».

 

Ο κόσμος τελικά αποφάσισε να δώσει το βραβείο στον Γιώργο Ζιώρη και ο Κωστής Μαραβέγιας πανηγύρισε και φέτος την κορυφή στο The Voice, βλέποντας έναν δικό του παίκτη να κερδίζει το κοινό με τις ερμηνείες του.

Ο τελικός διήρκεσε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις υπέροχες φωνές τόσο των κριτών όσο και των παιχτών, αλλά και το απίστευτο show του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος εμφανίστηκε με φούστα στην σκηνή και τρόλαρε τους κριτές.