Πρώτη Ομάδα: Γιουβέντους, μια πρωτότυπη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix - Free Sunday
Πρώτη Ομάδα: Γιουβέντους, μια πρωτότυπη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix

Πρώτη Ομάδα: Γιουβέντους, μια πρωτότυπη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix

  • TV

 

Το Netflix, στις 16 Φεβρουαρίου, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς Πρώτη Ομάδα: Γιουβέντους, μια πρωτότυπη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, που ακολουθεί τις ιστορίες του ιταλικού ποδοσφαιρικού συλλόγου. Το δεύτερο μέρος της σειράς, θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2018.

Το Netflix θα ακολουθήσει τις πιο συναρπαστικές ιστορίες αλλά και τους χαρακτήρες του συλλόγου κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-2018, περνώντας χρόνο με τους παίκτες εντός και εκτός γηπέδου, στον δρόμο, στο σπίτι και όπου χρειάζεται για να καταγραφεί εις βάθος η πραγματική ζωή που κάνει την Γιουβέντους μια από τις πιο συναρπαστικές ομάδες στον κόσμο!

Fans και υποστηρικτές από όλον τον κόσμο, θα έχουν πρόσβαση στο παρασκήνιο της ομάδας και θα αισθανθούν πιο κοντά από ποτέ όχι μόνο στον όμιλο που κέρδισε έξι τίτλους πρωταθλήματος στην σειρά, αλλά και σε μερικούς από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όπως ο θρύλος Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, παίκτες όπως ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο Ντούγκλας Κόστα, ο Γκονζαλο Ιγκουαίν, ο Κλαούντιο Μαρκίσιο, ο Μίραλεμ Πιάντιτς, ο Ντανιέλ Ρουγκάνι, ο αρχηγός Τζιανλουίτζι Μπουφόν και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

 

Η σειρά ντοκιμαντέρ Πρώτη Ομάδα: Γιουβέντους, θα δώσει στο κοινό μια βαθιά κατανόηση των παικτών, των προπονητών καθώς και της διοίκησης της ομάδας σε ένα βαθιά προσωπικό επίπεδο, ανακαλύπτοντας τους ανθρώπους «πίσω από τη φανέλα».

Σχετικά με το Netflix

Το Netflix είναι η κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας στο διαδίκτυο παγκοσμίως με πάνω από 109 εκατομμύρια μέλη σε περισσότερες από 190 χώρες που απολαμβάνουν περισσότερες από 140 εκατομμύρια ώρες τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών ανά ημέρα, συμπεριλαμβανομένων πρωτότυπων σειρών, ντοκιμαντέρ και ταινιών μεγάλου μήκους. Τα μέλη μπορούν να παρακολουθήσουν όσα θέλουν, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, σε σχεδόν οποιαδήποτε οθόνη συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Τα μέλη μπορούν να πατήσουν αναπαραγωγή, παύση και να συνεχίσουν να παρακολουθούν, και όλα αυτά χωρίς διαφημίσεις ή δεσμεύσεις.