Οργή για την Μάγκυ του MasterChef - Free Sunday
Οργή για την Μάγκυ του MasterChef

Οργή για την Μάγκυ του MasterChef

  • TV

Το τρέιλερ του MasterChef μας είχε προϊδεάσει για μια αποχώρηση από το MasterChef. Στο χθεσινό, λοιπόν, επεισόδιο είδαμε πως η Μάγκυ, μία από τις πιο ταλαντούχες παίκτριες, ανακοίνωσε πως αποχωρεί.

Η παίκτρια αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον διαγωνισμό μαγειρικής, λόγω ενός προβλήματος υγείας του παιδιού της.

«Ηθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα που έχει προκύψει. Κάποιοι το ξέρουν κάποιοι όχι. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το παιδί μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τις τελευταίες μέρες, έχει νοσηλευτεί. Κάποιες φορές έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποια διλήμματα. Τι να κάνω ώστε να γίνει το παιδί μου αλλά και να μην παρατήσω το όνειρό μου», ανέφερε η Μάγκυ στους συμπαίκτες της. Με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε: «Ήταν μονόδρομος, το παιδί μου είναι σίγουρα πάνω από όλα. Μπορεί και να ήμουν εγώ η νέα Ελληνίδα Master Chef, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα αλλάζουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Κλείνω την πόρτα πίσω μου και αφήνω ένα μεγάλο όνειρο». Ωστόσο, είτε επειδή η τηλεοπτική παραγωγή έτσι το σχεδίασε είτε επειδή η παίκτρια είχε αμφιταλατεύσεις η Μάγκυ παρουσιάζεται σαν να έχει δίλημμα, γεγονός που "εξόργισε" τους συμπαίκτες της, όπως φαίνεται στο video.

Οι άντρες τουλάχιστον. Που αφήνουν να φανεί ξεκάθαρος σαρκασμός πως η Μάγκυ δεν θα έπρεπε να το σκεφτεί καν και αν βρίσκονταν εκείνοι στη θέση της θα είχαν ήδη φύγει.

Το ίδιο κλίμα επικράτησε και στο twitter. Με τους τηλεθεατές να χωρίζονται στα δύο.

Από τη μία οι γονείς που εξοργίστηκαν που η μάνα Μάγκυ δεν έφυγε σαν αστραπή να βρεθεί στο πλευρό του άρρωστου παιδιού της.

]Κι από την άλλη εκείνοι που κατανοούσαν τη χαμένη ευκαιρία μια γυναίκας με αξιώσεις στον τελικό.

Ο άντρας της Μάγκυ, ο ιταλός Francesco Ciccio βάζει τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας πως η παραγωγή σκηνοθέτησε το δίλημμα.

Ωστόσο, τίποτα δεν συγκρατούσε τους εξοργισμένους χρήστες