Σε δυο στρατόπεδα στο Master Chef- επέστρεψαν Μάγκυ- Γωγώ - Free Sunday
Σε δυο στρατόπεδα στο Master Chef- επέστρεψαν Μάγκυ- Γωγώ

Σε δυο στρατόπεδα στο Master Chef- επέστρεψαν Μάγκυ- Γωγώ

  • TV

Σε δύο στρατόπεδα χωρίστηκαν οι παίκτες του Master Chef, καθώς επέστρεψαν στο σπίτι πρώην διαγωνιζόμενοι ανάμεσα τους  και η Μάγκυ που είχε αποχωρήσει μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το παιδί της. Η Ηλέκτρα είπε αντικρίζοντάς την: «Είχε αποχωρήσει οικειοθελώς και είναι άδικο να μπει αυτή τη στιγμή στον διαγωνισμό». Από την πλευρά του ο Χρήστος Γλωσσίδης δήλωσε: «Ξενέρωσα που είδα τη Μάγκυ. Ένας άνθρωπος που έφυγε πριν από 2-3 εβδομάδες για ένα πολύ προσωπικό λόγο… ήταν άσχημο όλο αυτό». «Αρχικά φοβόμουν να σηκώσω το κεφάλι μου και να τους κοιτάξω. Δεν φοβάμαι κανέναν, να το ξεκαθαρίσω αυτό. Όταν σήκωσα τα μάτια μου και το βλέμμα μου έπεσε σε συγκεκριμένα άτομα είπα: “OK, έχουμε πόλεμο”» ανέφερε η παίκτρια.

Η Μάγκυ μαζί με άλλους παίκτες που αποχώρησαν βρέθηκαν στην κουζίνα του ριάλιτι και μαγείρεψαν. Αυτοί, όμως, που τους βαθμολόγησαν και έκριναν την επιστροφή τους δεν ήταν οι σεφ-κριτές αλλά οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι που είναι ήδη μέσα στο σπίτι. Η Μάγκυ έκανε το πιάτο με την υψηλότερη βαθμολογία, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους συμπαίκτες της, οι οποίοι θεωρούν πως η επιστροφή της είναι άδικη μιας και αποχώρησε οικειοθελώς. Στη συνέχεια του επεισοδίου του MasterChef, ο Δημήτρης Τσίκιλης εξέφρασε μπροστά σε κριτές και παίκτες τη δυσαρέσκειά του για την παρουσία της Μάγκυς. «Δεχόμαστε ότι η Μάγκυ έχει πάρει τη μεγαλύτερη βαθμολογία…

Εμένα αυτή η διαδικασία με βρίσκει αντίθετο από θέμα ηθικής και οπτικής. Η Μάγκυ έφυγε οικειοθελώς, οπότε για μένα προσωπικά δεν μου ταιριάζει οπτικά και ηθικά. Αν είχε μπει σε μια διαδικασία αποχώρησης, είχε μαγειρέψει και είχε φύγει, τότε θα το βούλωνα, θα το έραβα και δεν θα μίλαγα καθόλου. Εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο, είναι η προσωπική μου γνώμη. Κάποιοι άνθρωποι εδώ έχουν δώσει αρκετές μέρες από τη ζωή τους και αγώνα για το αν θα μείνουν ή θα φύγουν και σε αυτό το κομμάτι δεν με βρίσκει σύμφωνο. Στον ανθρώπινο κομμάτι, δεν το συζητάω καν. Και εγώ είμαι γονιός, έχω παιδιά, κι αν χρειαστεί οτιδήποτε θα είμαι κοντά στα παιδιά μου», είπε ο Δημήτρης Τσίκιλης.

Στο MasterChef επέστρεψαν η Μάγκυ, η Γωγώ, ο Μάριος και ο Βασίλης.

Στο πλευρό της Μάγκυς στάθηκε ο Τιμολέοντας. ο Αργύρης, ο Συμεωνίδης και η Γωγώ, που όλοι κατέληξαν πως αυτοί που αντιδρούν φοβούνται την Μάγκυ για τις μαγειρικές της ικανότητες. 

Ωστόσο όλοι οι παίκτες, συμπαθούντες και διαφωνούντες κατηγόρησαν τον Τζώρρτζη για υποκρισία. Ο Τζώρτζης με τον Μάριο και την Γωγώ είναι υποψήφιοι για αποχώρηση απόψε.

Οι εξελίξεις στο παιχνίδι απασχόλησαν και τους χρήστες στο twitter που ξεκάθαρα βρέθηκαν στο πλευρό της Μάγκυς.