Η 90η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® στην COSMOTE TV - Free Sunday
Η 90η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® στην COSMOTE TV

Η 90η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® στην COSMOTE TV

  • TV

 

Η στιγμή της 90ης τελετής απονομής των βραβείων OSCAR πλησιάζει και η μεγάλη κινηματογραφική βραδιά θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση την Κυριακή 4 Μαρτίου, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Με καθημερινές ανταποκρίσεις, οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης και Χριστίνα Μπίθα  θα μεταφέρουν τις σημαντικότερες εξελίξεις πριν την απονομή. Η τηλεοπτική κάλυψη, θα ξεκινήσει στις 23.30 με τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Θα ακολουθήσει το pre-show στις 01.30, ενώ στις 03.00 θα ξεκινήσει η 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων OSCAR με παρουσιαστή τον Τζίμι Κίμελ, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής, θα προβληθεί ταυτόχρονα στο COSMOTE CINEMA 2HD με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη  Χριστίνα Μπίθα που θα βρίσκονται στο Λος Άντζελες, αλλά και από το COSMOTE CINEMA 1HD σε πρωτότυπη μετάδοση, στην αγγλική γλώσσα. Η απονομή θα προβληθεί και με υπότιτλους, την Δευτέρα 5/3 στο COSMOTE CINEMA 2HD, από τις 21.00 με το pre-show, και στις 22.00 με την τελετή.  

Δεκαοχτώ ταινίες που βρίσκονται ανάμεσα στις φετινές υποψηφιότητες, διεκδικούν συνολικά 46 βραβεία και θα προβληθούν το προσεχές διάστημα αποκλειστικά στην COSMOTE TV.