14 λόγοι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το Mega - Free Sunday
14 λόγοι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το Mega

14 λόγοι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το Mega

  • TV

Τα πράγματα δεν μοιάζουν, εδώ και καιρό, ευοίωνα για το Μεγάλο Κανάλι και εμείς δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε γιατί πάντα θα αγαπάμε το κανάλι που μας μεγάλωσε.

Οι Απαράδεκτοι

Τι να πρωτοπείς για το σίριαλ που δεν βαριόμασταν να βλέπουμε ακόμα και στις επαναλήψεις ενώ το "τί έγινε ρε παιδιά;" είχε γίνει η αγαπημένη μας φράση.

 Οι δύο ξένοι

Η κυρία Ντένη, η Μαρίνα και ο Κωνσαντίνος. Μια αγάπη με πολλά εμπόδια κι ακόμα περισσότερες αξέχαστες ατάκες.

Σ' Αγαπώ μ'αγαπάς

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Μεγάλου Καναλιού. Η πένα της υπογρράμμισε όλες τις υστερίες του νεοέλληνα με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Στο παρά πέντε

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε δείγματα του ταλέντου από τις Σαββατογεννημένες, επίσης στο Μέγκα. Με το Παρά πέντε, όμως, κόλλησε όλη την Ελλάδα στην τηλεόραση. Αγαπημένος μας χαρακτήρας η Ντάλια της Σμαράγδας Καρύδη, που απέδειξε ότι οι όμορφες γυναίκες μπορούν να είναι και αστείες.

Αναστασία

Από τα πρώτα σίριαλ του Μεγάλου Καναλιού. Μία γυναίκα, δυο άντρες- πατέρας και γιός κι όλη η Ελλάδα με κομμένη την ανάσα.

Ψίθυροι καρδιάς

Τη θέση της Αναστασίας πηρε χρόνια μετά η τσιγγάνα Ερατώ. Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους- Απόστολος Γκλέτσος. Τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης για χρόνια.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Η ένοχη απόλαυση όλης της Ελλάδας. Όσε αντιρρήσεις κι αν έχετε ο Χριστόφορος με τις προσεγμένες επιλογές του ανέβασε το επίπεδο των ελληνικών παραγωγών και έδωσε αναγνωρισιμότητα σε νέα πρόσωπα της ταλαντούχας φρέσκια -τότε- γενιάς του ελληνικού θεάτρου.

Κι ας μη ξεχνάμε ποιός ανακάλυψε τον Χριστόφορο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος πριν γίνει κυβερνητικός ήταν ο Αριστοφάνης της σύγχρρονης Ελλάδας και οι Δέκα Μικροί Μήτσοι ότι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η ελληνική τηλεόραση για χρόνια. 

Κι αφού πιάσαμε τις ένοχες απολαύσεις ας μη ξεχνάμε την Ρούλα.

Ναι εκεί που ο Διονύσης Σχινάς έκανε πρόταση γάμου στην Καιτούλα. 

Η Αλίκη στον Χατζηνικολάου

Τα μηχανάκια της AGB ειχε σπάσει η εθνική μας σταρ με την συνέντευξη της στο Ενώπιος Ενωπίο όταν αποκάλυπτε την ηλικία της. 

Mega Banca

Κι αφού πιάσαμε τα παλιά ας θυμηθούμε και ένα από τα πρώτα τηλεπαιχνίδια, την Mega Banca, με τον Γιώργο Πολυχρονίου και την Ελένη Μενεγάκη καστανή λίγο πριν γίνει η νέα εθνική μας σταρ.

Μαλβίνα uber alles

Η εκπομπή που όλοι οι έλληνε ςπολιτικοί φοβόντουσαν δεν ήταν κάποιο πολιτικό talk show αλλά η απίστευτη ευστροφία της Μαλβίνας Κάραλη. Η απόλυτη.

Οι ΑΜΑΝ

Η παρέα των Κανάκη-Καλυβάτση-Σερβετά έχει συνδεθεί πια με τον ANT1, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα πρώτα τους βήματα ως Α.Μ.Α.Ν. τα έκανε στο μεγάλο κανάλι.

Ο Λορέντζο και ο... Μπασινάς

Ο Λορέντζο Καριέρε του πρώτου ριάλιτι παιχνιδιού στη συχνότητα του Mega, του Bar, παρακολουθεί όλο αγωνία την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League. Οι πράσινοι κερδίζουν πέναλτι, ο Άγγελος Μπασινάς ετοιμάζεται να το χτυπήσει κι ο Λορέντζο ωρύεται "όχι ο Μπασινααααααάς". Φυσικά ο Μπασινάς, παρ'ότι έχει χάσει ήδη 3 όπως εξηγεί ο μακρυμάλλης παίκτης του Bar, ευστοχεί κι ο Λορέντζο το χάνει, ουρλιάζοντας στην τηλεόραση το θρυλικό πια "τι λες τώρα".