«Βραδινές Ιστορίες»: η νέα ψυχαγωγική εκπομπή με τον Λάμπρο Φισφή - Free Sunday
«Βραδινές Ιστορίες»: η νέα ψυχαγωγική εκπομπή με τον Λάμπρο Φισφή

«Βραδινές Ιστορίες»: η νέα ψυχαγωγική εκπομπή με τον Λάμπρο Φισφή

  • TV

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας εκπομπής ψυχαγωγικού περιεχομένου με τίτλο «Βραδινές Ιστορίες», σε παραγωγή COSMOTE TV. Το νέο βραδινό talk show, που παρουσιάζει ο Λάμπρος Φισφής, θα φιλοξενεί σε κάθε επεισόδιο μια διαφορετική παρέα καλεσμένων από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της τηλεόρασης, αλλά και του stand-up comedy, που θα μοιράζονται αστείες  ιστορίες από τη ζωή τους και θα συμμετέχουν σε παιχνίδια και challenges - με άκρως χιουμοριστική διάθεση. Η εκπομπή αποτελείται από 10 επεισόδια, διάρκειας 45 λεπτών.

Οι «Βραδινές Ιστορίες» θα κάνουν πρεμιέρα στην COSMOTE TV τον Σεπτέμβριο. Όλα τα επεισόδια του κύκλου, θα διατεθούν ταυτόχρονα για δωρεάν, on demand θέαση στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS και στη συνέχεια θα προβληθούν στα κανάλια COSMOTE CINEMA.   

Η εκπομπή αποτελεί την πρώτη πρωτότυπη παραγωγή της COSMOTE TV στην κατηγορία της κωμωδίας και του stand-up comedy, ενώ προγραμματίζεται να ακολουθήσουν κι άλλες εκπομπές στην ίδια θεματική κατηγορία για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020.

Την εκτέλεση παραγωγής της εκπομπής «Βραδινές Ιστορίες» έχει αναλάβει το Comedy Lab.