Αποκλειστικά στην Cosmote TV η τελετή απονομής των Όσκαρ - Free Sunday
Αποκλειστικά στην Cosmote TV η τελετή απονομής των Όσκαρ

Αποκλειστικά στην Cosmote TV η τελετή απονομής των Όσκαρ

  • TV

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Cosmote TV θα βρεθεί στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ για να μεταδώσει σε αποκλειστικότητα τη μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου.

Η τελετή απονομής θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο από το Cosmote Cinema Oscars όσι και από το Cosmote Cinema 2HD με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τους απεσταλμένους στο Λος Άντζελες, Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα. H πρωτότυπη μετάδοση θα είναι ζωντανά διαθέσιμη στο Cosmote Cinema 1HD. Η μεγάλη βραδιά του σινεμά ua προβληθεί και με υπότιτλους στις 19.30 την Δευτέρα στο Cosmote Cinema Oscars.

Πριν από την έναρξη της τελετής, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή Oscars’ Night με συντονιστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Η Cosmote TV είναι το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο και ένα από τα 18 παγκοσμίως που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα βρίσκεται στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς. Ο απεσταλμένος της Cosmote TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα είναι εκεί για να καταγράψει από τις 23.00 και μέχρι λίγο πριν από την έναρξη της τελετής, ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν και να συνομιλήσει με τους κινηματογραφικούς αστέρες κατά την άφιξή τους στο Dolby Theater. Η σύνδεση με το κόκκινο χαλί θα γίνει μέσα από το κανάλι Cosmote Cinema Oscars κατά τη διάρκεια της εκπομπής Oscar’s Night.