Με παραγωγές του BBC ενισχύεται το πρόγραμμα της ΕΡΤ - Free Sunday
Με παραγωγές του BBC ενισχύεται το πρόγραμμα της ΕΡΤ

Με παραγωγές του BBC ενισχύεται το πρόγραμμα της ΕΡΤ

  • TV

Με βραβευμένες σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες, πολλές εκ των οποίων σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, ενισχύεται το πρόγραμμα της ΕΡΤ, προσφέροντας στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να απολαύσουν υψηλής αισθητικής περιεχόμενο, σε μια εποχή που απαιτεί παραμονή στο σπίτι και καλή τηλεόραση!

Μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 και στις βραδινές ζώνες του καναλιού, θα κάνουν σύντομα πρεμιέρα για την Ελλάδα οι σειρές «WarandPeace», «Maigret» (1ος και 2ος κύκλος), «MotherFatherSon», «DoctorFoster» (1ος και 2ος κύκλος), «TheCollection», «TopoftheLake», «Womeninlove», καθώς και ο 4ος κύκλος της αγαπημένης σειράς «TheDurrells».

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ θα εμπλουτισθεί επίσης με ποιοτικά ντοκιμαντέρ –τα περισσότερα σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- επιστημονικού, ταξιδιωτικού, ιστορικού και περιβαλλοντικού περιεχομένου, καθώς και βιογραφίες σημαντικών προσωπικοτήτων.

Παράλληλα, θα μεταδοθούν σε επανάληψη οι πολυβραβευμένες μίνι σειρές, βασισμένες σε κλασικά μυθιστορήματα, «Emma»,  «Λογική και Ευαισθησία» (Senseandsensibility), «Μεγάλες προσδοκίες» GreatExpectations) και «JaneEyre».