COSMOTE TV: επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς μυθοπλασίας «42οC» - Free Sunday
COSMOTE TV: επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς μυθοπλασίας «42οC»

COSMOTE TV: επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς μυθοπλασίας «42οC»

  • TV

Σε μία ξεχωριστή διαδικτυακή εκδήλωση, με την παρουσία των συντελεστών της σειράς, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Μαΐου η επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς μυθοπλασίας «42οC», σε παραγωγή COSMOTE TV.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προβλήθηκε για πρώτη φορά και το επίσημο theatrical trailer που δίνει την ατμόσφαιρα του ερωτικού-ψυχολογικού θρίλερ. Τα συνολικά 8 επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 20:00 στο κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD, ενώ θα είναι διαθέσιμα και μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Untitled design min

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Executive Director της COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης,  σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα μας σειρά «42οC», καθώς πρόκειται για μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών με δυνατή πλοκή, υψηλή αισθητική και εξαιρετικό cast. Αποτελεί την ιδανική συνέχεια της πορείας μας στη μυθοπλασία, στην οποία ο κόσμος έχει δείξει μεγάλη ανταπόκριση. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε premium παραγωγές, υψηλής ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών κι απαιτήσεων του ελληνικού κοινού».

Για τους ρόλους τους και την εμπειρία τους στα γυρίσματα της σειράς, μίλησαν από τα studios της COSMOTE TV οι πρωταγωνιστές της σειράς: Ναταλία Swift, Κατερίνα Λέχου, Χρήστος Λούλης και Theo Alexander. Σε live σύνδεση με το studio ήταν ο βραβευμένος σκηνοθέτης της σειράς, Γιώργος Παπαβασιλείου και οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Λογοθέτης, Έμιλυ Κολιανδρή, Μπέτυ Αποστόλου, Κώστας Νικούλι, Σεμίραμις Αμπατζόγλου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Μαριέλλη Μανουδάκη, Στεφανία Σωτηροπούλου και Νικολάκης Ζεγκίνογλου, οι οποίοι με τη σειρά τους αναφέρθηκαν στη συμμετοχή τους σε μία παραγωγή διεθνών προδιαγραφών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο σκηνοθέτης της σειράς, κ. Παπαβασιλείου: «Οι 42οC αποπνέουν μια κινηματογραφική ποιότητα διεθνών προδιαγραφών που περιέχει έντονα το ελληνικό στοιχείο. Αυτό που καταφέραμε, είναι να δημιουργήσουμε μια σειρά που θα ανταποκρίνεται στα υψηλά standards των τηλεθεατών της COSMOTE TV».