Το Jumping Fish της COSMOTE στον Alpha - Free Sunday
Το Jumping Fish της COSMOTE στον Alpha

Το Jumping Fish της COSMOTE στον Alpha

  • TV
Mε παρουσιαστή τον Μιχάλη Κουινέλη, με καταξιωμένους έλληνες ερμηνευτές, δημιουργούς και αγαπημένα τραγούδια που παρουσιάζονται εκ νέου στο κοινό μέσα από τις ερμηνείες των καλλιτεχνών που έχουν αναδειχθεί από το Jumping Fish της COSMOTE, η νέα τηλεοπτική εκπομπή "The Music Project by Jumping Fish" γίνεται ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν της μουσικής ιστορίας της Ελλάδας και στο δημιουργικό μέλλον της, ενώνοντας τους μέντορες της καλλιτεχνικής δημιουργίας με τους «μαθητές» που παίρνουν τη σκυτάλη. 

Στην πρεμιέρα της ωριαίας εκπομπής, την Τρίτη 12 Απριλίου στις 22.30 στον Alpha, πρώτη καλεσμένη θα είναι η Δήμητρα Γαλάνη. Τα τραγούδια της θα «πειράξουν» οι Jumping Fish Artists Wedding Singers, Minor Project και George Gaudy, που θα παίξουν, επίσης, και δικά τους κομμάτια. 

Το Jumping Fish της COSMOTE έχει αναδείξει μέχρι σήμερα 41 καλλιτέχνες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, όπως οι: Rous, Irene Skylakaki, ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ, No Sequence, Baby Guru, Bangies, Los Mujeros, Σοφία Κουρτίδου, Penny and the Swingin’ Cats, Echo Train, Carte Postale, Sworr κ.ά. 

Η εκπομπή “The Music Project by Jumping Fish” φιλοδοξεί να φέρει το τηλεοπτικό κοινό πιο κοντά στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή, που τα τελευταία 6 χρόνια ζει μέσα στην πλατφόρμα Jumping Fish.