Επικίνδυνη Αποστολή στα κανάλια Novacinema - Free Sunday
Επικίνδυνη Αποστολή στα κανάλια Novacinema

Επικίνδυνη Αποστολή στα κανάλια Novacinema

  • TV
Η «Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος» διαθέτει ένα δυνατό συνδυασμό χιούμορ και περιπέτειας, μοναδικές σκηνές δράσης, θεαματικές εκρήξεις, συναρπαστικά ανθρωποκυνηγητά και θα κρατήσει τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema καθηλωμένους μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Πίσω από την κάμερα συναντάμε τον βραβευμένο με Όσκαρ, Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, ενώ τη μουσική υπογράφει ο συνθέτης Τζο Κρέμερ. Τον Τομ Κρουζ, ο οποίος συμμετέχει ο ίδιος στα stunts των επικίνδυνων σκηνών, πλαισιώνουν οι Σάιμον Πεγκ, Τζέρεμι Ρένερ και Άλεκ Μπάλντουιν. Η ταινία έσπασε ταμεία, όπου και αν προβλήθηκε, ενώ κατέκτησε τη δεύτερη θέση, σε ότι αφορά στις πωλήσεις εισιτηρίων, από τις πέντε ταινίες. 
2
Ο Ίθαν Χαντ (Τομ Κρουζ) αναλαμβάνει μια νέα αποστολή, την πιο επικίνδυνη μέχρι σήμερα: θα προσπαθήσει να διαλύσει το «Συνδικάτο», μια οργάνωση-φάντασμα άριστα εκπαιδευμένων πρακτόρων, που αποκαλύπτεται ότι δρα ενάντια στα μυστικά σχέδια της αμερικανικής Κυβέρνησης. Στο πλευρό του Χαντ και της ομάδας του θα βρεθεί και μια αποκηρυγμένη Βρετανίδα πράκτορας.  
1
Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!