«Shades of blue»: Η νέα σειρά με την Τζένιφερ Λόπεζ στα Novacinema - Free Sunday
«Shades of blue»: Η νέα σειρά με την Τζένιφερ Λόπεζ στα Novacinema

«Shades of blue»: Η νέα σειρά με την Τζένιφερ Λόπεζ στα Novacinema

  • TV
Η σειρά «Shades of blue» αποτελεί την πρώτη απόπειρα της Λατίνας σταρ στην τηλεόραση, ενώ για πολλούς αποτελεί ίσως και την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας της μέχρι τώρα. Η ίδια σε δηλώσεις της ανέφερε ότι οι καλύτερες ταινίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην τηλεόραση, ενώ οι χαρακτήρες είναι καλύτεροι και με μεγαλύτερο περιθώριο εξερεύνησης, κάτι που δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει εδώ και αρκετό καιρό. 

Στο πλευρό της συναντάμε τους Ρέι Λιότα και Ντρέα Ντι Ματέο. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή μίας νεαρής μητέρας και ντετέκτιβ (Τζένιφερ Λόπεζ) την οποία συλλαμβάνει το FBI να παρανομεί και την αναγκάζει να συνεργαστεί για την καταπολέμηση της διαφθοράς στο αστυνομικό τμήμα που υπάγεται.

Η σειρά, έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της, θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!