Επιτέλους η Μέγκαν Μαρκλ μιλάει για τον Πρίγκιπα Χάρι - Free Sunday
Επιτέλους η Μέγκαν Μαρκλ  μιλάει για τον Πρίγκιπα Χάρι

Επιτέλους η Μέγκαν Μαρκλ μιλάει για τον Πρίγκιπα Χάρι

Από τον Οκτώβριο του 2016 που διέρρευσε η πληροφορία πως ο Πρίγκιπας Χάρι και η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς Suits Μέγκαν Μαρκλ είναι ζευγάρι ο κοσμικός –και όχι μόνο- τύπος αγωνιά για μια κοινή τους φωτογραφία ή μια δήλωση της αμερικανίδας ηθοποιού. Επιτέλους η Μέγκαν μας έκανε τη χάρη με μια χορταστική συνέντευξη στο Vanity Fair, όπου επίσης φωτογραφήθηκε από τον Peter Lindbergh και φυσικά κοσμεί το εξώφυλλο του Οκτωβρίου.

Τι είπε λοιπόν η Μέγκαν για τον Χάρι: «Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει μια στιγμή που θα βγούμε μπροστά και θα παρουσιαστούμε και θα έχουμε ιστορίες να πούμε, αλλά ελπίζω να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτή είναι η δική μας στιγμή. Είναι για εμάς. Εν μέρει είναι αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο, το ότι είναι μόνο δική μας. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά, λατρεύω μια μεγάλη ιστορία αγάπης».

Όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που βγαίνει με ένα μέλος βασιλικής οικογένειας – και έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στον πλανήτη – εκείνη ομολόγησε ότι υπάρχουν διάφορες προκλήσεις. «Μερικές μέρες είναι πιο δύσκολες από άλλες. Και είναι εκπληκτικό το πόσο άλλαξε η ζωή μου. Μπορώ να σου πω πως στο τέλος της μέρας είναι πολύ απλό. Είμαστε δυο άνθρωποι που είναι πραγματικά χαρούμενοι και ερωτευμένοι». Ακόμα, τόνισε πως έχει την απόλυτη στήριξη τόσο από τους κοντινούς της ανθρώπους όσο και από το «αγόρι της», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Όσο για την ίδια, η Μαρκλ αποκάλυψε πως δεν έχει αλλάξει καθόλου μετά την σχέση της με τον πρίγκιπα του βρετανικού θρόνου. Όπως τόνισε: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα σχετικά με εμένα. Είμαι ακόμα το ίδιο πρόσωπο που ήμουν και ποτέ δεν προσδιορίστηκα από κάποια σχέση μου». Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει επίσημα από τον περασμένο Οκτώβριο και πιστεύεται ότι η σχέση τους ξεκίνησε από τον Ιούνιο του 2016. Συναντήθηκαν μέσω κοινών φίλων σε ένα φιλανθρωπικό event και από τότε είναι μαζί, μοιράζοντας τον χρόνο τους τοσο στο παλάτι όσο και στο σπίτι της Μαρκλ στο Τορόντο.

Αν το ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα και αποφασίσει να παντρευτεί, η Μαρκλ θα είναι η πρώτη Αμερικανίδα που θα μπει στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας τα τελευταία 80 χρόνια, από τότε που ο Εδουάρδος Η΄ του Ηνωμένου Βασιλείου παραιτήθηκε από το θρόνο για να παντρευτεί την Ουάλις Σίμσον.

Ποια είναι η Μέγκαν

Η 35χρονη ηθοποιός έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram.

 

Sign up for the presale for my fall capsule collection for @Reitmans! The essential fall uniform I designed for work or play ? #MMxReitmans (on sale next week!! http://bit.ly/1qVx66l) #fashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle) στις

Είναι αφοσιωμένη σε ανθρωπιστικές δράσεις και συμμαχεί με την Έμα Γουάτσον στην καμπάνια HeforShe Gender Equality Campaign των Ηνωμένων Εθνών.

 

Regram from my website @thetigofficial ? Find out my answer to the question I get asked most (link in bio) & right here ??http://thetig.com/how-to-be-both/ #bethechange #grateful (photo cred: @gaborjurina )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle) στις

Η Μαρκλ, πρώην σύζυγος του ιδιοκτήτη εταιρίας κινηματογραφικών παραγωγών Trevor Engelson από το 2011 εως το 2013, φέρεται να γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα όταν ο γαλαζοαίματος βρέθηκε στον Καναδά για να προωθήσει τα Invictus Games, την αθλητική διοργάνωση για τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που έχουν τραυματιστεί.

 

Another #BTS from my cover shoot for @lifestylemag #NYC #photoshoot ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle) στις