Αστυνομικός θήλασε το μωρό κατηγορούμενης - Free Sunday
Αστυνομικός θήλασε το μωρό κατηγορούμενης

Αστυνομικός θήλασε το μωρό κατηγορούμενης

Την συγκίνηση εκατομμύριων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο προκάλεσε μια αστυνομικός και η ανιδιοτελής της της πράξη, να θηλάσει το μωρό μιας ύποπτης, έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, δείχνουν την αξιωματικό Χάο Λίνα να θηλάζει ένα μωρό τεσσάρων μηνών, την ώρα που μητέρα του βρισκόταν σε δίκη στην επαρχία Σανχί της βόρειας Κίνας.

Η αξιωματικός πήρε την άδεια της μητέρας του μωρού όταν το μικρό άρχισε να κλαίει στην αίθουσα του δικαστηρίου, σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης. Ένας συνάδερφος της αστυνομικού τράβηξε φωτογραφίες, οι οποίες έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

2 min

Η αξιωματικός, που είναι κι αυτή νέα μητέρα, εξήγησε: «Το μωρό δεν σταματούσε να κλαίει και όλοι μας ανησυχούσαμε. Είμαι μια νέα μητέρα, μπορούσα να νιώσω το πόσο ανήσυχη ήταν η μητέρα του μωρού. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να κάνω το καλύτερο που μπορούσα για να ηρεμήσω το μωρό».

3 min

Η μητέρα του βρέφους, ήταν μία από τους 34 ανθρώπους που καταδικάστηκαν σε φυλάκιση για τις συνδέσεις τους με ένα δίκτυο εξαπάτησης κεφαλαίων, σύμφωνα με το Global Times. Κηρύχθηκε ένοχη αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για απάτη, υπεξαίρεση και απόκρυψη παράνομων κερδών.