Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Ψυχογιός - Free Sunday
Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το μεγάλο γεγονός είναι αναμφίβολα η επανέκδοση του θρυλικού πλέον βιβλίου του Κώστα Ταχτσή «Το τρίτο στεφάνι», σε ιδιαίτερα καλαίσθητη έκδοση, ενώ ξεχωρίζει επίσης «Ο χορός της Θεάς», το αρχαιολογικό θρίλερ της χρονιάς, που υπογράφει η Δήμητρα Ιωάννου. Έπειτα από μια συνταρακτική ανακάλυψη ο καθηγητής Αρχαιολογίας Νικηφόρος Έξαρχος δολοφονείται από έναν αόρατο εχθρό που θέλει να σφετεριστεί το πολύτιμο εύρημά του. Συγκλονισμένες αλλά αποφασισμένες ως το μεδούλι, οι δυο κόρες του, η Νίκη και η Ηλέκτρα, συμφωνούν να ξεπεράσουν τη μεταξύ τους αντιπάθεια και να συνεργαστούν, προκειμένου να μάθουν την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα τους. Σε έναν άνισο αγώνα με τον χρόνο παλεύουν να βρουν το κρυμμένο άγαλμα και να το παραδώσουν στα σωστά χέρια. Σύμμαχοί τους σε αυτό το επικίνδυνο ταξίδι ο αινιγματικός Μάρκος, ο γοητευτικός Τζον και ο τρελός φτερωτός θεός Έρωτας, που φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή των τεσσάρων. Κυνηγημένοι από φανατικούς συλλέκτες, αντιμέτωποι με αδίστακτους αρχαιοκάπηλους και έχοντας απέναντί τους τη διαβόητη οργάνωση των Πενήντα Πέντε που φαίνεται να έχει μάτια παντού, προσπαθούν απεγνωσμένα να λύσουν γρίφους για να οδηγηθούν στην αλήθεια που στοίχισε τη ζωή του καθηγητή.

1 min9786180135794 hd min

Με την επανέκδοση του ιστορικού μυθιστορήματος «Εις το όνομα της μητρός», της Φιλομήλας Λαπατά, ολοκληρώνεται η «Τριλογία της διασποράς», που έχει πλέον ξεπεράσει τα 100.000 αντίτυπα. Στο τρίτο μέρος της σειράς η ηρωίδα, Αμαλία Χάρβεϊ, ξεκινά ένα ταξίδι στη Νάπολη της Ιταλίας σε αναζήτηση της μητέρας της, για να καταλήξει στην αυτογνωσία. Ένας μεγάλος έρωτας, ένα αβάσταχτο μίσος, ένα τραγικό έγκλημα.

9786180135527 hd min

Ανάμεσα στις νέες παιδικές κυκλοφορίες ξεχωρίζουν οι συλλεκτικές σκληρόδετες εκδόσεις του Ρόαλντ Νταλ, που θα συστήσουν στους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες τους μοναδικούς, φανταστικούς και αγαπημένους ήρωες του Νο1 παραμυθά στον κόσμο!

9786180137224 hd min 9786180137262 hd min

Επίσης, η νέα σειρά βιβλίων, κατάλληλη για προνήπια, «Οι πρώτοι μου ήρωες», θα βοηθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν τους εξερευνητές, καλλιτέχνες, επιστήμονες και εφευρέτες που άλλαξαν τον κόσμο μας με το απίστευτο έργο τους.

9786180135367 hd min

Τέλος, με ένα νέο εικονογραφημένο βιβλίο από τη Ράνια Μπουμπουρή, το «Άτακτο βιβλίο των καλών τρόπων», τα μικρά παιδιά, μέσα από πέντε παραμύθια και πέντε ποιήματα, θα μάθουν πώς οι καλοί τρόποι μάς ομορφαίνουν τη ζωή.

9786180132502 hd min