Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Ψυχογιός - Free Sunday
Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Στο πρώτο εκδοτικό πρόγραμμα του Μαΐου επιστρέφουν δύο μεγάλες κυρίες της ελληνικής λογοτεχνίας. Η Λένα Μαντά έρχεται να μας ταξιδέψει στο παρελθόν με το «Πράσινο Φόρεμα», μια κοινωνική και αισθηματική περιπέτεια τού σήμερα που φλερτάρει με την αισθαντική δεκαετία του ’50. Η Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη υπογράφει το μυθιστόρημα «Ολίβια». Ένα βιβλίο που πλημμυρίζει τη λέξη «έρωτας» με φως και καταδεικνύει πως τελικά η αγάπη είναι το μοναδικό αληθινό μας ταξίδι.

9786180137644 hd min9786180137798 hd min

Το νέο ιστορικό μυθιστόρημα της Σοφίας Βόικου «Νυφικό από πορφύρα» θα προκαλέσει αίσθηση. Η ιστορία εκτυλίσσεται στο γραφικό Μελένικο και έρχεται να μας θυμίσει ότι οι άνθρωποι γίνονται ήρωες παρά τη θέλησή τους.

Στην κατηγορία της ξένης λογοτεχνίας έρχεται το ευφυές βιβλίο-φαινόμενο και τρίτο πιο επιτυχημένο όλων των εποχών στη Μεγάλη Βρετανία, η «Λέσχη Φόνων της Πέμπτης» του Ρίτσαρντ Όσμαν, σε μετάφραση Αύγουστου Κορτώ.

9786180138320 hd min

Στην ξένη λογοτεχνία σάς παρουσιάζονται οι «20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα» του Ιουλίου Βερν, ένα από τα σπουδαιότερα μυθιστορήματα που γράφτηκαν ποτέ, που έρχονται να συμπληρώσουν την κλασική σειρά ξένης λογοτεχνίας των εκδόσεων Ψυχογιός, την οποία διευθύνει ο Ηλίας Μαγκλίνης. Σε αντίθεση με τις περισσότερες εκδόσεις που κυκλοφορούν στην αγορά, η συγκεκριμένη έχει μεταφρασμένο το πλήρες κείμενο και περιλαμβάνει επίμετρο. Αναμφίβολα αποτελεί μια έκδοση που απευθύνεται σε αναγνώστες όλων των ηλικιών.

Οι προτάσεις ενηλίκων συμπληρώνονται με το νέο βιβλίο του Λεωνίδα Γεωργιάδη με τίτλο «Ευ Ζην». Ένα βιβλίο που προλογίζεται από τον Peter Economides και θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση, φτάνοντας στην ευδαιμονία.

Τέλος, με ένα βιβλίο γενικών γνώσεων με τίτλο «Οι γυναίκες της ψυχής μου» η Ιζαμπέλ Αλιέντε μάς προσκαλεί να τη συνοδεύσουμε σε ένα προσωπικό ταξίδι, στο οποίο εξετάζει τόσο τη γυναικεία συνθήκη, όπως εκείνη τη βίωσε, όσο και τη σχέση της ίδιας με το φεμινιστικό κίνημα.

9786180138047 hd min

Στο παιδικό εκδοτικό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι δύο νέοι τίτλοι στη σειρά: «Η Φρουτοπαρέα: Πού Είσαι;» από τη Ράνια Μπουμπουρή, που καθησυχάζει τα μικρά παιδιά, απαλύνοντας το άγχος αποχωρισμού, και «Τα Φυγοπούλια», μια πρωτότυπη ιστορία για την προσφυγιά από τη Φανή Κεχαγιά.

9786180136456 hd min

Κυκλοφορεί επίσης η συλλεκτική κασετίνα Roald Dahl, που περιέχει τα εννέα βιβλία του συγγραφέα που κυκλοφορούν σε σκληρόδετη έκδοση. Ένα απίθανο δώρο για μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του Νο1 παραμυθά στον κόσμο!

Τέλος, ξεχωρίζουν οι τρεις νέοι τίτλοι με τους αγαπημένους μας ήρωες LEGO που περιέχουν συναρπαστικές ιστορίες, απίθανες δραστηριότητες και συλλεκτικές μίνι φιγούρες.