Τραμπ: Τα όπλα μας είναι «κλειδωμένα και οπλισμένα» κατά της Βόρειας Κορέας - Free Sunday
Τραμπ: Τα όπλα μας είναι «κλειδωμένα και οπλισμένα» κατά της Βόρειας Κορέας

Τραμπ: Τα όπλα μας είναι «κλειδωμένα και οπλισμένα» κατά της Βόρειας Κορέας

Μέσω twitter επέλεξε αυτή τη φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ να απευθύνει νέα σκληρή του προειδοποίηση προς τη Βόρεια Κορέα.

«Οι στρατιωτικές επιλογές βρίσκονται σε ετοιμότητα, κλειδωμένες και οπλισμένες, εάν η Βόρεια Κορέα ενεργήσει με μη συνετό τρόπο. Ελπίζω ότι ο Κιμ Γιονγκ-ουν θα βρει κάποιον άλλο δρόμο!», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η Πιονγκγιάνγκ είχε απειλήσει ότι είναι έτοιμη για επίθεση στη νήσο Γκουάμ μέχρι τα μέσα Αυγούστου, στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου οι ΗΠΑ διαθέτουν μεγάλη αεροναυτική δύναμη απαντώντας στην προειδοποίηση Τράμπ πως «Εάν η Βόρειος Κορέα μάς απειλήσει τότε θα βρεθεί αντιμέτωπη με φωτιά και οργή τέτοια που δεν έχει δει ξανά ο κόσμος».«Εάν η Βόρειος Κορέα μάς απειλήσει τότε θα βρεθεί αντιμέτωπη με φωτιά και οργή τέτοια που δεν έχει δει ξανά ο κόσμος».

 

Παράλληλα ο Αμερικανός Πρόεδρος στον λογαριασμό του επέλεξε να αναδημοσιεύσει ανάρτηση της στρατιωτικής αποστολής των ΗΠΑ στον Ειρηνικό Ωκεανό η οποία έχει την βάση της στη νήσο Γκουάμ. «Τα B-1B βομβαρδιστικά που βρίσκονται στη νήσο Γκουάμ είναι σε ετοιμότητα να εκτελέσουν την αποψινή αποστολή εάν κληθούν» αναφέρει το μήνυμα μέσω twitter ηαεροναυτική δύναμη των ΗΠΑ στον Ειρηνικό Ωκεανό.