ΗΠΑ: Ο «Χάρβεϊ» τρόμαξε και τους... αλιγάτορες (Photos) - Free Sunday
ΗΠΑ: Ο «Χάρβεϊ» τρόμαξε και τους... αλιγάτορες (Photos)

ΗΠΑ: Ο «Χάρβεϊ» τρόμαξε και τους... αλιγάτορες (Photos)

Ο τυφώνας, τρέλανε και αποπροσανατόλισε ακόμη και τους αλιγάτορες, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία όταν τα νερά άρχισαν να φουσκώνουν, και βγήκαν στη στεριά.

Και όχι απλά βγήκαν, αλλά στην κομητεία του Φορτ Μπεντ, άρχισαν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στους δρόμους, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ο τοπικός σερίφης δέχτηκε κατεπείγουσες κλήσεις, ότι τα ερπετά έχουν μπει στις αυλές των σπιτιών.

gator 2

Δεν ήταν λίγες οι περιπτώσει κατά τις οποίες, άνδρες της αστυνομίας και βοηθοί σερίφη, έσπευσαν και με ειδικές θηλιές με τον αέρα και τη βροχή να τους μαστιγώνει, «έπιαναν» τους τεράστιους αλιγάτορες και τους μετέφεραν στο φυσικό τους περιβάλλον.

gator 1

Οι ειδικοί που κλήθηκαν και αυτοί να βοηθήσουν, εξήγησαν πως οι αλιγάτορες σε συνθήκες ακραίων καιρικών φαινομένων, είτε αποπροσανατολίζονται είτε ψάχνουν κάποιο ασφαλές σημείο για να κρυφτούν. «Οι αλιγάτορες που θα εμφανιστούν στα σπίτια σας κατά τη διάρκεια των βροχών και των πλημμυρών δεν ψάχνουν για φαγητό ούτε θέλουν να είναι επιθετικοί», ανέφερε σε post στο Facebook η μη κυβερνητική οργάνωση Texas Gator Squad.