Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με τα εννέα θύματα - Free Sunday
Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με τα εννέα θύματα

Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με τα εννέα θύματα

Έναν 27χρονο άνδρα συνέλαβε η αστυνομία του Τόκιο, λίγες ώρες αφότου εντόπισε ανθρώπινα μέλη εννέα πτωμάτων στο διαμέρισμά του στην πόλη Ζάμα, νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο 27χρονος Τακαχίρο Σιραΐσι είδε το μήνυμα μιας 23χρονης κοπέλας με το οποίο έψαχνε κάποιον ώστε να αυτοκτονήσουν από κοινού και ήλθε σε επαφή μαζί της, όπως προκύπτει από υλικό κάμερας ασφαλείας από κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό που τους κατέγραψε να περπατούν μαζί. Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι αυτη η κοπέλα, την οποία σκότωσε λίγο μετά τη γνωριμία τους, είναι το άτομο το οποίο ο Σιραΐσι ομολόγησε ότι δολοφόνησε, ακρωτηρίασε και έκρυψε μέλη σε ένα φορητό ψυγείο με άμμο για γάτες.

Ωστόσο, το όνομα, η ηλικία και το φύλο του θύματος δεν έχουν επισήμως γνωστοποιηθεί.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο διαμέρισμα του Σιραΐσι αποκάλυψε ένα φορητό ψυγείο που περιείχε δύο κεφάλια, ενώ σε μεταγενέστερο στάδιο βρέθηκαν μέλη από επτά ακόμη πτώματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NHK.

Τα θύματα ήταν, κατά πάσα πιθανότητα, οκτώ γυναίκες και ένας άνδρας, ενώ εκτιμάται πως τα πτώματα τους πρέπει να βρίσκονταν στο διαμέρισμα ήδη από τα τέλη Αυγούστου. Γείτονες του Σιραΐσι δήλωσαν πως είχαν παρατηρήσει να εξέρχεται μία αποκρουστική μυρωδιά από το διαμέρισμά του, χωρίς ωστόσο να ενδιαφερθούν να προβούν σε κάποια καταγγελία.