O Βρετανός ευρωσκεπτικιστής προτίμησε το κόμμα από το μοντέλο - Free Sunday
O Βρετανός ευρωσκεπτικιστής προτίμησε το κόμμα από το μοντέλο

O Βρετανός ευρωσκεπτικιστής προτίμησε το κόμμα από το μοντέλο

 

Το κόμμα του προτίμησε από την 25χρονη σύντροφο του, χάριν της οποίας είχε χωρίσει από τη σύζυγο του, ο ηγέτης του ευρωσκεπτιστικού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) Χένρι Μπόλτον.

«Η ρομαντική πλευρά της σχέσης μου έχει τελειώσει» δήλωσε ο κ.Μπόλτον, ο οποίος διέψευσε ότι σκοπεύει να παραιτηθεί μετά τα ρατσιστικά σχόλια που η κ.Μάρνεϊ είχε κάνει για την αμερικανίδα και μιγάδα μνηστή του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

Το UKIP είχε θέσει τελεσίγραφο στον ηγέτη του να παραιτηθεί, εάν δεν τερμάτιζε τη σχέση του με το μοντέλο.

Στη συνέντευξή του, στην εκπομπή Good Morning Britain, ο κ.Μπόλτον επέκρινε τους εχθρούς του λέγοντας ότι «πέταξαν την πρώην ερωμένη του στα σκυλιά» προκειμένου να πλήξουν τον ίδιο.
Χθες, η εφημερίδα Mail on Sunday είχε αποκαλύψει μηνύματα SMS που η Μάρνεϊ είχε στείλει σ' έναν φίλο της στα οποία εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι η μιγάδα Μέγκαν Μαρκλ, που πρόκειται να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι στις 19 Μαΐου, «θα μαγαρίσει την βασιλική οικογένεια» της Βρετανίας με «τον σπόρο της».  Η κ.Μάρνεϊ, η οποία δηλώνει ηθοποιός, μοντέλο και δημοσιογράφος, αναφέρει στα smsm ότι «θα υπάρξει στη συνέχεια ένα μουσουλμάνος πρωθυπουργός. Και ένας μαύρος βασιλιάς» και ότι «Εδώ είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, όχι η Αφρική».

Σε χθεσινή ανακοίνωσή  της η Τζο Μάρνεϊ ζήτησε συγγνώμη για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε, τονίζοντας ωστόσο πως οι δηλώσεις της «υπερτονίσθηκαν εσκεμμένα» και προβλήθηκαν «εκτός πλαισίου».

O Μπόλτον είχε χωρίσει από τη σύζυγο του για να είναι μαζί με την νεαρή γυναίκα.