O δικηγόρος του Τραμπ πλήρωσε τη σιωπή της πορνοστάρ - Free Sunday
O δικηγόρος του Τραμπ πλήρωσε τη σιωπή της πορνοστάρ

O δικηγόρος του Τραμπ πλήρωσε τη σιωπή της πορνοστάρ

Απο δικά του προσωπικά χρήματα καταβλήθηκαν τον Οκτώβριο του 2016, τα 130.000 δολάρια που ζήτησε από τον πρόεδρο Τραμπ, η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, προκειμένου να μην προβεί σε αποκαλύψεις για την σχέση που διατηρούσε με τον κ.Τραμπ, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια, διευκρίνισε ο προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν, σε μία δήλωση στους New York Times.

Η δήλωση του κ.Κοεν έγινε αφότου έγινε γνωστό ότι η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εκλογών διεξήγαγε έρευνα για την πληρωμή που είχε λάβει η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Ο Κοέν κατέθεσε στην Επιτροπή ότι η καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού ήταν έννομη και δεν είχε δηλωθεί ως έξοδο προεκλογικής εκστρατείας, όπως είχε καταγγελθεί από τον οργανισμό Common Cause και ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν ζήτησε από τον κ.Τραμπ να του τα επιστρέψει.

«Η καταγγελία είναι παντελώς αστήρικτη και δεν υπάρχει τίποτα παράνομο ή επιλήψιμο στην καταβολή του ποσού», δήλωσε ο κ.Κοέν.Η 38χρονη σήμερα Stormy Daniels, είχε σχέση με τον Τραμπ το 2006, μόλις τρεις μήνες αφότου η Μελάνια έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Μπάρον και είχε μιλήσει σχετικά με τις επαφές τους στο περιοδικό In Touch το 2011.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη δημοσιεύθηκε μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες και περιέχει λεπτομέρειες για τις ερωτικές σχέσεις της με τον Τραμπ ο οποίος φέρεται να της είχε πει ότι του θυμίζει... την κόρη του.Στη συνέχεια η κυρία Ντάνιελς διέψευσε το περιεχόμενο της συνέντευξης, ωστόσο μετά υπαναχώρησε και υπαινίχθηκε ότι όσα είχε πει τότε ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στην πρώτη κυρία και ρήξη στις σχέσεις του προεδρικού ζεύγους.