Απειλές να μην μιλήσει για τον Τραμπ καταγγέλλει η Στόρμι Ντάνιελς - Free Sunday
Απειλές να μην μιλήσει για τον Τραμπ καταγγέλλει η Στόρμι Ντάνιελς

Απειλές να μην μιλήσει για τον Τραμπ καταγγέλλει η Στόρμι Ντάνιελς

Aπειλές για τη σωματική της ακεραιότητα αν προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, δέχτηκε η πορνοσταρ Στόρμι Ντανιελς, σύμφωνα με όσα είπε χθες ο δικηγόρος της Μάικλ Αβενάτι, στο MSNBC και το CNN.

Ο Αβενάτι δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις απειλές σε βάρος της Ντάνιελς, παραπέμποντας στις εξηγήσεις που δίνει η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «60 Minutes» του CBS και η οποία θα προβληθεί την 25η Μαρτίου.

«Η πελάτισσά μου δέχθηκε απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα προκειμένου να μην μιλήσει σχετικά με όσα γνωρίζει για τον Ντόναλντ Τραμπ, θα μπορέσει να καταθέσει πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το τι συνέβη» είπε στο CNN ο Αβενάτι αναφορικά με τη συνέντευξη στο «60 Minutes».

Ο δικηγόρος της Ντάνιελς δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι έξι γυναίκες ήλθαν σε επαφή με τη νομική εταιρεία του προκειμένου να μιλήσουν για τη σχέση που είχαν με τον Αμερικανό πρόεδρο και αφηγήθηκαν «εντυπωσιακά παρόμοιες ιστορίες με εκείνη της πελάτισσάς» του, ενώ δύο απο αυτές, όπως και η πελάτισσα του, είχαν υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας,