Πυροβολισμοί στα κεντρικά γραφεία του YouTube στην Καλιφόρνια (Δείτε εικόνα live) - Free Sunday
Πυροβολισμοί στα κεντρικά γραφεία του YouTube στην Καλιφόρνια (Δείτε εικόνα live)

Πυροβολισμοί στα κεντρικά γραφεία του YouTube στην Καλιφόρνια (Δείτε εικόνα live)

Σε εξέλιξη βρίσκεται περιστατικό στα κεντρικά γραφεία του YouTube στην Καλιφόρνια με αναφορές να κάνουν λόγο για πυροβολισμούς και αρκετούς τραυματίες. Η αστυνομία με ανάρτησή της στο Twitter προειδοποίησε τους πολίτες να παραμείνουν μακριά από την περιοχή καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για περιστατικό με ένοπλο.

Σύμφωνα με αναφορές σε αμερικανικά ΜΜΕ η δράστης έπεσε νεκρή επιτόπου, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν την σκότωσαν ή αυτοκτόνησε, ενώ πηγές κοντά στην αστυνομία που επικαλούνται αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για λευκή η οποία είχε καλυμμένο το κεφάλι της με μαντίλα. 

 Ένας εργαζόμενος της εταιρείας ανέφερε με ανάρτηση στο twitter ότι άκουσε πυροβολισμούς και είδε ανθρώπους να τρέχουν ενώ βρισκόταν στο γραφείο του ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Από το σημείο υπάρχουν στο twitter φωτογραφίες με εργαζόμενους να βγαίνουν από το κτίριο έχοντας τα χέρια στο κεφάλι τους, ενώ άλλες δείχνουν αστυνομικούς να πραγματοποιούν σωματικούς ελέγχους. 

Εκπρόσωπος του Γενικού Νοσοκομείου «Zuckerberg» του Σαν Φρανσίσκο ανακοίνωσε ότι αρκετοί τραυματίες έχουν μεταφερθεί εκεί ύστερα από το συμβάν, χωρίς ωστόσο να αποσαφηνίζεται η σοβαρότητα της κατάστασής τους.

Δείτε εικόνα live: