Μία νέα θητεία με όπλο το "όχι" στη μετανάστευση ζητά σήμερα ο Όρμπαν στην Ουγγαρία - Free Sunday
Μία νέα θητεία με όπλο το "όχι" στη μετανάστευση ζητά σήμερα ο Όρμπαν στην Ουγγαρία

Μία νέα θητεία με όπλο το "όχι" στη μετανάστευση ζητά σήμερα ο Όρμπαν στην Ουγγαρία

Μία νέα θητεία για τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπαν αναμένεται να δώσουν οι κάλπες σήμερα Κυριακή με βαση τις δημοσκοπήσεις.

«28 χρόνια μετά την πτώση του σοσιαλισμού η χώρα μας βρίσκεται σε κίνδυνο. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν προσληφθεί από ξένα συμφέροντα που θέλουν να κυβερνήσουν αυτή τη χώρα. Οι πολιτικοί της αντιπολίτευσης έχουν προσληφθεί από ξένα συμφέροντα που θέλουν να ανέβουν στην εξουσία για να καταστρέψουν τον φράχτη στα σύνορά μας και αν εφαρμόσουν το σύστημα ποσοστώσεων των Βρυξελλών στην Ουγγαρία μια χώρα μεταναστών, και να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των οικονομικών δομών τους» είπε ο Όρμπαν την Παρασκευή, στην τελευταία που προεκλογική ομιλία στην οποία ατηγόρησε για μια ακόμα φορά την αντιπολίτευση ότι είναι μαριονέτα ξένων δυνάμεων, μένοντας ασταθερός στην πολιτική του εναντίον της μετανάστευσης.

Μεγάλο ερώτημα παραμένει το αν ο Όρμπαν θα μπορέσει να αποσπάσει για μια ακόμα φορά την απόλυτη πλειοψηφία και να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της πολιτικής σκηνής της χώρας.