Ένας εγγονός για τον Χίτλερ - Free Sunday
Ένας εγγονός για τον Χίτλερ

Ένας εγγονός για τον Χίτλερ

Σάλιο ώστε να συγκριθεί με τα θραύσματα του κρανίου του Αδόλφου που φυλάσσονται σε θησαυροφυλάκιο της Ρωσίας, έχει στείλει ένας 62χρονος Γάλλος υδραυλικός, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι απόγονος του Γερμανού δικτάτορα, Αντολφ Χίτλερ.

Σύμφωνα με τον Philippe Loret, η γιαγιά του Charlotte Lobjoie είχε κρυφή ερωτική σχέση με τον Χίτλερ όταν εκείνος υπηρετούσε ως δεκανέας στη Γαλλία το 1916.

Την πληροφορία έκανε γνωστή στον κ.Loret και τα έξι αδέλφια του ο οποίος τους είπε: «Παιδιά, έχω κάτι να σας πω. Ο παππούς σας είναι ο Αδόλφος Χίτλερ».

Ο Loret επικαλείται τον μηχανικό του βρετανικού στρατού Leonard Wilkes, ο οποίος είχε γράψει στο ημερολόγιό του το 1944:

«Ενδιαφέρουσα μέρα σήμερα. Επισκέφτηκα το σπίτι όπου έζησε ο Χίτλερ ως δεκανέας στον τελευταίο πόλεμο, είδα τη γυναίκα που έκανε ένα μωρό μαζί του και μου είπε πως το μωρό, ένας γιος, πολεμά τώρα με τον γαλλικό στρατό κατά των Γερμανών».

Το κρατικό κανάλι της Ρωσίας, NTV, επιβεβαίωσε μάλιστα πως δείγμα από το σάλιο του Loret θα αποσταλεί στη Μόσχα για να ελεγχθεί με αυτά που θεωρούνται πως είναι τα απομεινάρια του Χίτλερ, τα οποία όμως σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ τα θραύσματα ανήκουν σε γυναίκα κάτω των 40 ετών.