Η καλή τηλεόραση και πάλι στο επίκεντρο - Free Sunday
Η καλή τηλεόραση και πάλι στο επίκεντρο
Ξένες σειρές που αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Η καλή τηλεόραση και πάλι στο επίκεντρο

Δεκάδες είναι οι τηλεοπτικές πρεμιέρες και φέτος στην αμερικανική τηλεόραση. Με έμφαση στις δραματικές σειρές και στο λαμπρό χολιγουντιανό καστ, τα σίριαλ που αξίζει να παρακολουθήσουμε είναι και πάλι πολλά. Κάποια από αυτά θα προβληθούν από τις ελληνικές συνδρομητικές πλατφόρμες, ενώ τα περισσότερα έρχονται στην οθόνη μας μέσω live streaming. Η FS έκανε μια μικρή επιλογή ξένων σίριαλ που υπόσχονται πολλά.

Maniac

Το περιμένουμε με ανυπομονησία στο Netflix. Έμα Στόουν, Τζόνα Χιλ, Τζάστιν Θερού και Σάλι Φιλντ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτή τη μαύρη κωμωδία. Η Στόουν και ο Χιλ υποδύονται δύο νέους με προβλήματα – η πρώτη είναι πληγωμένη από τη ζωή και ο δεύτερος πάσχει από σχιζοφρένεια. Εντάσσονται σε μια πειραματική θεραπεία μιας φαρμακευτικής εταιρείας η οποία υποστηρίζει πως ένα νέο φάρμακο που ανακάλυψε θεραπεύει όλους τους… πόνους του μυαλού και τα αρνητικά συναισθήματα. Οι δυο τους ελπίζουν σε μια νέα αρχή, ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε όπως αναμένεται… Η προγραμματισμένη πρεμιέρα είναι στις 21 Σεπτεμβρίου.

the first

The First

Ο Σον Πεν πρωταγωνιστεί στο πολλά υποσχόμενο δράμα επιστημονικής φαντασίας που υπογράφει ο δημιουργός του «House of Cards». Η σειρά εστιάζει στην πρώτη αποστολή αστροναυτών στον πλανήτη Άρη και στην επίδραση αυτής στις οικογένειές τους. Το σίριαλ κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα και από το τρέιλερ φαίνεται ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Hulu και Channel 4 έχουν αναλάβει σε πρώτη φάση τη μετάδοσή του.

homecoming

Homecoming

Ούτε η Τζούλια Ρόμπερτς μπόρεσε να αντισταθεί στη μικρή οθόνη και συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στο ψυχολογικό θρίλερ «Homecoming» το οποίο θα προβληθεί μέσω διαδικτύου από το Amazon. Η Ρόμπερτς υποδύεται μια ψυχολόγο που εργάζεται σε ένα απόρρητο κυβερνητικό πρότζεκτ και έρχεται κοντά με έναν στρατιώτη ο οποίος επιθυμεί να εγκαταλείψει τον στρατό για μια πιο φυσιολογική ζωή. Το σίριαλ θα κάνει πρεμιέρα αρχές Νοεμβρίου.

the fix

The Fix

Πρόκειται για ένα δικαστικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Ρόμπιν Τάνεϊ, γνωστή από το «Mentalist». Ένας δολοφόνος γλιτώνει τη φυλακή και επτά χρόνια μετά σκοτώνει και πάλι. Η εισαγγελέας που είχε αναλάβει την υπόθεσή του επιστρέφει στην ενεργό δράση με σκοπό αυτή τη φορά να τον κλείσει στη φυλακή για πάντα. Η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα στο δίκτυο ABC.

the rookie

The Rookie

Η αστυνομική σειρά κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο με πρωταγωνιστή τον Νέιθαν Φίλιον, γνωστό από τον ρόλο του ως Castle στην ομώνυμη σειρά. Ένας διαζευγμένος 40άρης αποφασίζει να γίνει αστυνομικός και εκεί που όλοι τον περιγελούν εκείνος κατορθώνει να αναδειχθεί στον πιο γενναίο σωτήρα του Λος Άντζελες.

proven innocent

Proven Innocent

Το δικαστικό δράμα θα κάνει πρεμιέρα στο FOX τους προσεχείς μήνες. Αφορά μια λαμπρή δικηγόρο η οποία καταδικάστηκε για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε και, αφού τιμωρήθηκε, έθεσε σκοπό της ζωής της να αποδείξει την αθωότητά της και να βοηθήσει αθώους που έχουν εγκλωβιστεί στα δίχτυα του δικανικού συστήματος.

grand hotel

Grand Hotel

Πρόκειται για την αμερικανική εκδοχή της γνωστής ισπανικής σειράς. Ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Μαϊάμι υποδέχεται καθημερινά πλούσιους ανθρώπους που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κινούν τα νήματα της Ιστορίας. Η ζωή των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου και η αλληλεπίδρασή τους με τους επισκέπτες τίθενται στο επίκεντρο. Ντεμιάν Μπισίρ και Ροσαλίν Σάντσεζ κρατούν τους κεντρικούς ρόλους.

the passage

The Passage

Η δραματική σειρά είναι βασισμένη στα ομότιτλα μπεστ σέλερ του Τζάστιν Κρόνιν, όπου ένα αποτυχημένο κυβερνητικό πείραμα μετατρέπει καταδικασμένους εγκληματίες σε βρικόλακες. Ένα ορφανό κορίτσι είναι το μοναδικό άτομο που μπορεί να βοηθήσει ώστε να μη χαθεί η ανθρωπότητα.

true detective

True Detective

Η τρίτη σεζόν της σειράς φέρνει στη μικρή οθόνη τον βραβευμένο με Όσκαρ Μαχερσάλα Άλι, ο οποίος αναλαμβάνει μια υπόθεση με εξαφανισμένα παιδιά, γεγονός που τον οδηγεί στη γενέτειρά του και αναμοχλεύει δυσάρεστες αναμνήσεις του παρελθόντος. Η σειρά θα προβληθεί από το HBO τους προσεχείς μήνες και πιθανότατα θα μεταδοθεί και στη χώρα μας από τη Nova, όπως και οι δύο προηγούμενες σεζόν.