Ο πρώτος χωρισμός με ανάρτηση στο instagram - Free Sunday
Ο πρώτος χωρισμός με ανάρτηση στο instagram

Ο πρώτος χωρισμός με ανάρτηση στο instagram

Με μια φωτογραφία από το ταξίδι του στην Αφρική, την οποία ανάρτησε στο instagram, απάντησε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας και υπουργός Εsωτερικών της χώρας, Ματέο Σαλβίνι στη σύντροφό του Ελίζα Ιζοάρντι, που είχε ανακοινώσει τον χωρισμό τους με δική της ανάρτηση στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες», ανέφερε ο Σαλβίνι, ο οποίος απέφυγε να αναφερθεί ονομαστικά στην πρώην σύντροφο του.

«Λόγω χαρακτήρος, αγωγής και σεβασμού δεν δημοσιοποίησα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα, τους Ιταλούς δεν τους ενδιαφέρει. Αγάπησα, συγχώρεσα, έκανα σίγουρα και λάθη αλλά πίστευα πάντα σε αυτό που έκανα. Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες. Καλή συνέχεια»

Στην ανάρτηση της, η κυρία Ιζοάρντι, είχε χρησιμοποιήσει μια φωτογραφία των δύο τους στο κρεβάτι, γράφοντας «με απεριόριστο σεβασμό στην αληθινή αγάπη που είχαμε. Γκράτσιε Ματέο»

Η κυρία Ιζοάρντι, η οποία είναι τηλεοπτική παρουσιάστρια φέρεται να έχει ενοχληθεί για τη στάση του που κράτησε ο κ.Σαλβίνι στο θέμα της Rai2.