Δυσκολίες στην έρευνα για τα θύματα του κύπριου λοχαγού - Free Sunday
Δυσκολίες στην έρευνα για τα θύματα του κύπριου λοχαγού

Δυσκολίες στην έρευνα για τα θύματα του κύπριου λοχαγού

Στα ηλεκτρονικά ίχνη που έχει αφήσει ο 35χρονος λοχαγός Νίκος Μεταξάς, στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στα sites γνωριμιών, στα οποία ήταν μέλος, εξετάζουν οι αρχές στην Κύπρο, έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε επαφές με γυναίκες που έχουν δηλωθεί ως εξαφανισθείσες.

Από τα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα ο Ν. Μεταξάς αναζητούσε γυναίκες μέσα από το site Badoo, όπου χρησιμοποιούσε το όνομα «Ορέστης» και επαγγελματική ιδιότητα την ενασχόληση με τη φωτογραφία αλλά ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να μιλήσει για περισσότερα πράγματα.

Χθες το απόγευμα ο διευθυντής της Πυροσβεστικής της Κύπρου Μάρκος Τράγκολας ανέφερε πως οι έρευνες στο φρεάτιο διακόπτονται προσωρινά για λόγους ασφαλείας, καθώς παρατηρήθηκε κάμψη των σιδερένιων δοκών του πύργου του αναβατορίου.Σήμερα θα επισκεφθούν τον χώρο, ο οποίος έχει αποκλειστεί, τεχνικοί οι οποίοι θα εκτιμήσουν την κατάσταση και θα αποφασίσουν τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες με ασφάλεια, για το προσωπικό και τα τεχνικά μέσα.Σε περίπτωση κατάρρευσης του αναβατορίου υπάρχει και ο κίνδυνος να χαθούν στοιχεία που να αφορούν άλλες εγκληματικές ενέργειες που ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί. Εικάζεται πως μέσα στο νερό υπάρχουν και άλλα πτώματα τα οποία αναζητούνται με τις υποβρύχιες κάμερες.