Θύμα απαγωγής, βιασμού και βασανισμού η τραγουδίστρια Ντάφι - Free Sunday
Θύμα απαγωγής, βιασμού και βασανισμού η τραγουδίστρια Ντάφι

Θύμα απαγωγής, βιασμού και βασανισμού η τραγουδίστρια Ντάφι

Την αποκάλυψη ότι η μακροχόνια απουσία της από τη μουσική σκηνη, οφειλόταν στο ότι ήταν θύμα απαγωγής, βιασμού και βασανισμών, έκανε με ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η Ουαλή τραγουδίστρια Ντάφι, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή πριν από μερικά χρόνια χάρη στο πολύ επιτυχημένο άλμπουμ της με τίτλο «Rockferry», που περιλάμβανε και την τεράστια επιτυχία «Mercy».Στη δήλωσή της η Duffy αναφέρει, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει λεπτομέρειες, ότι στο παρελθόν έπεσε θύμα βιασμού και ότι «κρατήθηκε αιχμαλωτη για μέρες».

«Η αλήθεια είναι - και παρακαλώ πιστέψτε με ότι τώρα είμαι OK και ασφαλής - ότι με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες. Φυσικά και επιβίωσα. Μου πήρε καιρό να συνέλθω. Δεν υπάρχει ανάλαφρος τρόπος να το πεις. Ωστόσο μπορώ να σας πω ότι την τελευταία δεκαετία αφιέρωσα χιλιάδες μέρες για να εκπληρώσω την επιθυμία μου να νιώσω ξανά τη λιακάδα στην καρδιά μου, και τώρα ο ήλιος όντως λάμπει».Χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με το πότε συνέβη η επίθεση, η ποπ σταρ επισημαίνει ότι αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά για το περιστατικό όταν την προσέγγισε ένας δημοσιογράφος.

«Ηταν ευγενικός και ένιωσα υπέροχα που επιτέλους μίλησα σε κάποιον», γράφει στη δήλωσή της η Duffy, προαναγγέλοντας τη δημοσίευση μιας συνέντευξης με την οποία θα απαντά σε τυχόν απορίες του κοινού για όσα της συνέβησαν.