O γιατρός του Τραμπ διαψεύδει ότι ο πρόεδρος υπέστη εγκεφαλικό - Free Sunday
O γιατρός του Τραμπ διαψεύδει ότι ο πρόεδρος υπέστη εγκεφαλικό

O γιατρός του Τραμπ διαψεύδει ότι ο πρόεδρος υπέστη εγκεφαλικό

Σε διάψευση των αναφορών στο βιβλίο, του δημοσιογράφου των “The New York Times”, Μάικλ Σμιντ σύμφωνα τις οποίες ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Πενς είχε τεθεί σε ετοιμότητα για την ανάληψη προεδρικών εξουσιών στην περίπτωση που ήταν αναγκαίο να χειρουργηθεί ο Τραμπ και ήταν απαραίτητο να αναισθητοποιηθεί, προχώρησε ο γιατρός του.

Ο Σμιντ επικαλείται όσα λέγονταν στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου περίπου τον προηγούμενο Νοέμβριο που ο Τραμπ επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά τον γιατρό του ο οποίος όμως διαψεύδει ότι ο πρόεδρος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και διαβεβαιώνει ότι παραμένει υγιής.

“ Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν υπέστη, αλλά ούτε και εξετάστηκε για εγκεφαλικό ή ελαφρύ εγκεφαλικό ή κάποια οξεία καρδιαγγειακή έκτακτη ανάγκη, όπως λανθασμένα έχει αναφερθεί από τα ΜΜΕ,” ανάφερε σε ανακοίνωσή του, ο ιατρός του προέδρου Τραμπ Δρ Σον Κόνλι.

“ Δε θυμάμαι να έχω ενημερωθεί για να είμαι σε ετοιμότητα,” δήλωσε ο Πενς από την πλευρά του σε συνέντευξη που έδωσε χθες στο Fox News, αν και επιβεβαίωσε ότι είχε ενημερωθεί ότι ο πρόεδρος είχε ένα ιατρικό ραντεβού.