Ο Τζόνσον επιβίωσε αλλα με ερωτηματικά - Free Sunday
Ο Τζόνσον επιβίωσε αλλα με ερωτηματικά

Ο Τζόνσον επιβίωσε αλλα με ερωτηματικά

Τη δέσμευση "να συνεχίσει τη δουλειά", ανέλαβε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσομετά τη νίκη του στη χθεσινή ψηφοφορία για την πρόταση μομφής, στην οποία πήρε 211 ψήφους έναντι 148 σε μια ψηφοφορία όπου ψηφισαν λιγοι περισσότεροι από τους 650 βουλευτες.

"Αυτή είναι μία κυβέρνηση που φέρνει αποτελέσματα στα θέματα που απασχολούν περισσότερο τους ανθρώπους αυτής της χώρας", ανέφερε ο Τζόνσον σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πριν από τη συνάντησή του με τους υπουργούς του.

"Είμαστε στο πλευρό του σκληρά εργαζόμενου βρετανικού λαού και θα συνεχίσουμε τη δουλειά", πρόσθετε η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του, ο Βρετανός πρωθυπουργός στη διάρκεια αυτής της συνεδρίασης θα παρουσιάσει το όραμά του για τις επόμενες εβδομάδες, περιλαμβανομένων μέτρων για τη μείωση του κόστους της φροντίδας των παιδιών και προκειμένου να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να αγοράσουν δικό τους σπίτι.

Ο Τζόνσον είναι αντιμέτωπος με πολλούς περισσότερους δυσαρεστημένους βουλευτές στο κόμμα του απ' όσους ανέμενε, γεγονός που φαίνεται να αποδυναμώνει την εξουσία του και να τον αναγκάζει να δώσει μάχη για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη τους.