Ο Κλιντ Ίστγουντ στηρίζει Τραμπ - Free Sunday
Ο Κλιντ Ίστγουντ στηρίζει Τραμπ

Ο Κλιντ Ίστγουντ στηρίζει Τραμπ

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Esquire», ο βετεράνος του Χόλιγουντ δήλωσε: «Είναι αρκετά δύσκολο, έτσι δεν είναι; Θα επέλεγα τον Τραμπ... ξέρετε, διότι εκείνη έχει δηλώσει ότι θα ακολουθήσει τα βήματα του Ομπάμα».

«(Ο Τραμπ) κάτι έχει βρει διότι μυστικά όλοι έχουν κουραστεί από την πολιτική ορθότητα, το γλείψιμο» υποστήριξε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης και πρόσθεσε «μερικές φορές αυτά που λέει ο Τράμπ δεν είναι τόσο καλά. Και μερικές φορές είναι... Μπορώ να καταλάβω τι λέει, αλλά δεν συμφωνώ πάντα μαζί του». 

«Όλοι έχουν κουραστεί από την πολιτική ορθότητα και το γλείψιμο. Είναι αυτή η γενιά του "γλειψίματος" την οποία αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή. Συναναστρεφόμαστε πραγματικά με μια δειλή γενιά. Φοβούνται μη σπάσουν τ' αβγά. Είναι μια γενιά που βρίσκεται μονίμως σε άμυνα. Βλέπουμε ανθρώπους να κατηγορούν άλλους ανθρώπους πως είναι ρατσιστές. Όταν ήμουν εγώ έφηβος, αυτά δεν στοιχειοθετούσαν ρατσισμό», είπε ο Ίστγουντ.

«Ξέρετε, ο Τραμπ είναι ρατσιστής τώρα επειδή μίλησε γι' αυτόν το δικαστή. Και ναι, είναι ανόητο να το λες, δηλαδή να είσαι προκατειλημμένος από το γεγονός πως ο τύπος γεννήθηκε από Μεξικάνους γονείς ή κάτι τέτοιο. Έχει πει πολλές βλακείες. Οπως και όλοι τους. Και από τις δύο πλευρές. Αλλά όλοι - ο Τύπος και όλοι τον αποκαλούν ρατσιστή. Ξεπεράστε το. Είναι μια θλιβερή στιγμή στην Ιστορία» τόνισε ο Αμερικανός ηθοποιός.


.