Ο Τραμπ απαντάει στην επανακαταμέτρηση στο Ουισκόνσιν με καταγγελία για νοθεία - Free Sunday
Ο Τραμπ απαντάει στην επανακαταμέτρηση στο Ουισκόνσιν με καταγγελία για νοθεία

Ο Τραμπ απαντάει στην επανακαταμέτρηση στο Ουισκόνσιν με καταγγελία για νοθεία

Σε ψηφοφόρους που ψήφισαν παράνομα αποδίδει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ,   Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στο Twitter, το γεγονός ότι υστερεί κατά περίπου 2,5 εκ. ψήφους από την αντίπαλο του, Χίλαρι Κλίντον στη λαϊκή ψήφο αν και έχει κερδίσει την πλειοψηφία  στο Κολέγιο των Εκλεκτόρων.
«Πέρα από την σαρωτική νίκη μου στο Κολέγιο των Εκλεκτόρων, νίκησα και στη λαϊκή ψήφο εάν αφαιρεθούν τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ψήφισαν παράνομα», έγραψε ο Τραμπ στον πρώτο σχολιασμό που έκανε μετά από την απόφαση της Κλίντον να συμμετάσχει στην επανακαταμέτρηση των ψήφων που θα γίνει στο Ουισκόνσιν, όπου η εφορευτική επιτροπή της πολιτείας απεδέχθη το αίτημα που κατέθέσε η προεδρική υποψήφια των Πρασίνων Τζιλ Στάιν.
Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει το αίτημα «γελοίο», σε δεύτερη του ανάρτηση κατήγγειλε και νοθεία σε βάρος του, χωρίς μέχρι στιγμής να δώσει διευκρινίσεις.
«Σοβαρή εκλογική νοθεία στη Βιρτζίνια, το Νιου Χάμσαϊρ και την Καλιφόρνια. Γιατί λοιπόν τα ΜΜΕ δεν αναφέρονται σε αυτό; Σοβαρή προκατάληψη – Μεγάλο πρόβλημα!»