Ολοκληρώνονται οι εγγραφές για το 2ο Messinia Pro-Am - Free Sunday
Ολοκληρώνονται οι εγγραφές για το 2ο Messinia Pro-Am

Ολοκληρώνονται οι εγγραφές για το 2ο Messinia Pro-Am

 

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το 2ο διεθνές τουρνουά γκολφ Messinia Pro-Am της Costa Navarino, που θα διεξαχθεί στις 21-24 Φεβρουαρίου 2018.

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες γκολφέρ από την Αμερική, την Ευρώπη και την Αφρική έχουν ήδη σχηματίσει ομάδες και το ενδιαφέρον κορυφώνεται για την τελική συμπλήρωση των 50 ομάδων που έχουν την δυνατότητα εγγραφής μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018! Οι εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα: messiniaproam.costanavarino.com.

Στο 2ο Messinia Pro-Am ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι ακόμα υψηλότερος ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες ομάδες καθώς μέσα από τους τρεις αγωνιστικούς γύρους που θα διεξαχθούν στα δύο signature γήπεδα 18 οπών της Costa Navarino, The Dunes Course και The Bay Course, οι γκολφέρ θα διεκδικήσουν το 2ο μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που δίνεται σε τουρνουά γκολφ στην Ευρώπη. Το συνολικό ποσό που θα μοιράσει το 2ο Messinia Pro-Am είναι 50.000 ευρώ. Στο τουρνουά θα βραβευτούν επίσης οι 5 πρώτες ομάδες με την καλύτερη επίδοση, οι 3 καλύτεροι επαγγελματίες γκολφέρ, ενώ θα δοθεί και φέτος το βραβείο hole-in-one.
Η διοργάνωση κάθε χρόνο καινοτομεί και εντάσσει νέα στοιχεία στο τουρνουά. Φέτος για πρώτη φορά οι γκολφέρ θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τα σκορ που πραγματοποιούνται σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο με τη νέα υπηρεσία live score του Messinia Pro-Am, ακόμα και στα golf buggies τους.

Στο πλαίσιο της προβολής του Messinia Pro-Am στο εξωτερικό, το τουρνουά είχε παρουσία στη διεθνή έκθεση International Golf Travel Market (IGTM) στις Κάννες, στις 11-14 Δεκεμβρίου 2017.

 

Για όσους επιθυμούν να διαμείνουν στo The Westin Resort Costa Navarino και να απολαύσουν το πλήρες πρόγραμμα του Messinia Pro-Am, ισχύουν ειδικά πακέτα διαμονής: messiniaproam.costanavarino.com.