Η Reebok και η Gal Gadot απογειώνουν το Fitness - Free Sunday
Η Reebok και η Gal Gadot απογειώνουν το Fitness

Η Reebok και η Gal Gadot απογειώνουν το Fitness

 

Η Reebok, παγκόσμιο fitness lifestyle brand ανακοινώνει σήμερα μια συνεργασία-σταθμό με την ηθοποιό διεθνούς φήμης, Gal Gadot, σύμβολο αυτοπεποίθησης, θάρρους και εσωτερικής δύναμης.

Η Gadot και η Reebok μοιράζονται ένα κοινό όραμα: ότι ένας fit τρόπος ζωής ταιριάζει σε όλους, ανεξάρτητα από την εμφάνιση ή τη φυσική τους κατάσταση. Στόχο έχουν να εμπνεύσουν τις γυναίκες του σήμερα αλλά και τις μελλοντικές γενιές, να χρησιμοποιήσουν το fitness ως μέσο για να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους· σωματικά, πνευματικά και κοινωνικά.

1 min

Η Gal είναι η τελευταία προσθήκη στην υπερ-ομάδα δυναμικών γυναικών της Reebok που περιλαμβάνει την Ariana Grande, τη Gigi Hadid και τη Victoria Beckham. Γίνεται μέρος της διαρκούς δέσμευσης του brand να ενδυναμώνει τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Η γυμναστική ήταν πάντα μέρος της ζωής μου. H μητέρα μου ήταν δασκάλα Φυσικής Αγωγής και με μύησε σε μια fitness καθημερινότητα από μικρή» αναφέρει η Gadot. «Ανακάλυψα νωρίς ότι, μέσα από τη γυμναστική παίρνω δύναμη, αντοχή και αυτοπεποίθηση. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο σύντροφο σε αυτό το ταξίδι από τη Reebok».

Η Reebok συνεργάστηκε με τον γνωστό φωτογράφο Collier Schorr, ο οποίος, σε μια σειρά από εντυπωσιακές λήψεις, κατάφερε να αναδείξει την πίστη της Gal στη δύναμη του fitness καθώς και τη “Be More Human” φιλοσοφία της Reebok. Τα, μοναδικής έντασης, πορτραίτα της Gal αποτυπώνουν τα φυσικά, πνευματικά και κοινωνικά οφέλη που προκύπτουν από έναν fit τρόπο ζωής.

Reebok x Gal Gadot 2 min

«Στη Reebok πιστεύουμε ότι οι δυνατότητες μας είναι απεριόριστες. Θέλουμε να δουλεύουμε με γυναίκες που εμπνέουν ανθρώπους όλων των ηλικιών να έχουν αυτοπεποίθηση, να ξεπερνούν τα όριά τους και, με τις πράξεις τους, να κάνουν τη διαφορά» λέει ο Todd Krinsky, General Manager του Performance Business Unit της Reebok. «Το ανήσυχο πνεύμα της Gal έχει ήδη μαγνητίσει και εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπων και πιστεύουμε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Μέσα από τον τομέα του fitness, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να αλλάξουμε ζωές και χαιρόμαστε που έχουμε μια τόσο δυναμική προσωπικότητα δίπλα μας σε αυτή μας την προσπάθεια».

H Gal φοράει ρούχα από τη συλλογή training της Reebok και αναδεικνύει prints σε μαύρες και λευκές αποχρώσεις. Ta Speed HER TR, Lux Tight, Hero Strong Bra, and Perforated Speedwick Tank της Gal είναι διαθέσιμα στο https://www.reebok.com/gr

Οι φίλοι της Reebok θα έχουν την ευκαιρία να δουν την Gal να αναδεικνύει την “Be More Human” φιλοσοφία του brand καθώς και την υποστήριξη του σε όλες τις γυναίκες.  Περισσότερες μπορείτε να βρείτε στο link Reebok.com/GalGadot.