Το Μουσείο Μπενάκη συμμετέχει στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας - Free Sunday
Το Μουσείο Μπενάκη συμμετέχει στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Το Μουσείο Μπενάκη συμμετέχει στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Το Μουσείο Μπενάκη συμμετέχει σε ένα από σημαντικότερα διεθνή αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και πραγματοποιείται την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

Για πρώτη φορά, δεκαοκτώ δρομείς από την Αμερική με καταγωγή από διαφορετικές χώρες του κόσμου, τρέχουν σε αυτή τη μοναδική κλασική διαδρομή, για την ενίσχυση του έργου του Μουσείου Μπενάκη.

Με αφορμή τη συγκινητική αυτή προσφορά, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, το Μουσείο Μπενάκη παρέχει σε όλους τους δρομείς όλων των επιπέδων και αγώνων της φετινής διοργάνωσης, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής τους, την ευκαιρία να επισκεφτούν τις μόνιμες συλλογές και τις περιοδικές εκθέσεις του με δωρεάν είσοδο σε όλα του τα κτήρια (Μουσείο Ελληνικού Πολιτισμού, Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, Πινακοθήκη Γκίκα, Μουσείο Παιχνιδιών, Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138).

Παράλληλα,  προγραμματίζει ειδικά σχεδιασμένες θεματικές ξεναγήσεις στις συλλογές του Μουσείου Ελληνικού Πολιτισμού, για τους δρομείς που συμμετέχουν στη διοργάνωση με πλήρες επίπεδο εγγραφής, αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Υποστηρίξτε την Ομάδα του Μαραθωνίου του Μουσείου Μπενάκη:

   - μέσω του benaki.gr, επιλέγοντας Ηλεκτρονικές Δωρεές Χρηματικών Ποσών και έπειτα ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

   - μέσω της πλατφόρμας του KBFUS

Περισσότερες πληροφορίες

Για το κοινό: 212 6875299, Δευτέρα - Παρασκευή, 11.00-15.00