Η adidas ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Game Of Thrones® - Free Sunday
Η adidas ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Game Of Thrones®

Η adidas ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Game Of Thrones®

Η μεγάλη αναμονή φτάνει στο τέλος της! Η adidas ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη συνεργασία της με τη θρυλική τηλεοπτική σειρά του HBO®, Game of Thrones, η οποία από την πρώτη της προβολή το 2011, επαναπροσδιόρισε τις τηλεοπτικές συνήθειες παγκοσμίως και συνέδεσε απόλυτα την ποπ κουλτούρα με τον κόσμο του Westeros.

Τώρα, εν όψει της όγδοης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, η adidas μεταφέρει τους θρυλικούς οίκους και χαρακτήρες του Westeros σε μια συλλογή έξι limited-edition Ultraboost παπουτσιών, με το κάθε παπούτσι της συλλογής φέρει τα χαρακτηριστικά, τα χρώματα και τις λεπτομέρειες των ηρώων που εκπροσωπεί.

Lannister 3x2 Batch V01 35 min

Lannister

Τα παπούτσια έχουν διακριτές αναφορές στις διάφορες φυλές του Westeros, όπως τα σύμβολα και τα εμβλήματα των οίκων στη γλώσσα και στη φτέρνα. Επίσης, χρησιμοποιούνται μοτίβα εμπνευσμένα από τη σειρά για να δώσουν έντονα και ξεχωριστά χρώματα στα μοντέλα adidas x Game of Thrones Ultraboost της συλλογής, συνδυάζοντας τεχνολογία κορυφαίων επιδόσεων με εντυπωσιακή αισθητική.

NightsWatch 3x2 Batch V03 01 min

Nights Watch

Τα Ultraboost της συλλογής ενσωματώνουν το κορυφαίο υλικό BOOST στην ενδιάμεση σόλα, για απεριόριστη επιστροφή ενέργειας, προσφέρουν άψογη υποστήριξη στη φτέρνα, ενώ το σώμα τους είναι φτιαγμένο με την τεχνολογία Primeknit για ελαχιστοποίηση του βάρους τους.

Stark 3x2 Batch V01 16 min

Stark

Τα limited-edition adidas x Game of Thrones Ultraboost θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο adidas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα  από τις 22 Μαρτίου 2019.

TargaryenM 3x2 Batch V04 1 min

Targaryen

Μάθε περισσότερα:

www.adidas.gr/game_of_thrones

https://www.instagram.com/adidasrunning/