Κάν’ το όπως η Christy! - Free Sunday
Κάν’ το όπως η Christy!
Τελείωσε το καλοκαίρι και τα μόνα που έμειναν είναι οι αναμνήσεις, τα περιττά κιλά και το φουσκωτό στρώμα θαλάσσης; Ευκαιρία να το χρησιμοποιήσεις ως στρώμα γυμναστικής, δίνοντας μια καλοκαιρινή νότα στο workout σου!

Κάν’ το όπως η Christy!

Γύμνασε πόδια

Πάτησε προσεκτικά πάνω στο στρώμα με τα πέλματα και βάλε τα χέρια σου στη μέση, σφίγγοντας καλά τους κοιλιακούς για να έχεις καλύτερη ισορροπία. Λύγισε τα γόνατα, πηγαίνοντας προς τα πίσω τη λεκάνη σου. Εισπνοή όταν είσαι κάτω, εκπνοή στο ανέβασμα. Κάνε 10 επαναλήψεις.

Γύμνασε κοιλιακούς

Photo2

Ξάπλωσε ανάσκελα πάνω στο στρώμα. Πλέξε τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι σου και στήριξε πολύ καλά το κεφάλι, ώστε να μη σφίγγεις καθόλου τον αυχένα σου. Σήκωσε τον κορμό προς τα πάνω και κράτα τον σταθερό, σφίγγοντας τους πάνω κοιλιακούς. Τοποθέτησε τα πόδια σου κάθετα στον κορμό σου σχηματίζοντας ορθή γωνία και εκπνέοντας τέντωσε το ένα πόδι. Κάνε 20 επαναλήψεις.

Γύμνασε πλάγιους κοιλιακούς

Photo3

Ένωσε αντίθετο αγκώνα - γόνατο, εκπνέοντας. Κάνε 20 επαναλήψεις.

Γύμνασε γλουτούς

Photo4

Ξάπλωσε ανάσκελα και πάτα τα πέλματα πάνω στο στρώμα με λυγισμένα γόνατα. Πάρε εισπνοή όταν είσαι κάτω και κατά την εκπνοή σήκωσε τη λεκάνη σου προς τα πάνω, σφίγγοντας πολύ καλά τους γλουτούς και τη μέση σου. Κάνε 15 επαναλήψεις.

Ενδυνάμωσε τη μέση σου

Photo5

Στηρίξου στις παλάμες και στα γόνατα πάνω στο στρώμα και πάρε εισπνοή από τη μύτη. Κατά την εκπνοή, σήκωσε αργά και προσεκτικά δεξί πόδι και αριστερό χέρι. Κάνε 10 επαναλήψεις και συνέχισε με αντίθετο πόδι - χέρι. Αυτή η άσκηση είναι απαραίτητη για όσους έχουν πόνο στη μέση.

Γύμνασε τρικέφαλο

Photo6

Στήριξε τα πέλματα στο έδαφος, καθώς είσαι ανάσκελα, και τις παλάμες στο στρώμα (οι παλάμες να «κοιτάνε» προς τα εμπρός). Πάρε εισπνοή και λύγισε τους αγκώνες, κατεβάζοντας τη λεκάνη σου προς το έδαφος. Κατά την εκπνοή, τέντωσε τους αγκώνες σφίγγοντας πολύ καλά τον τρικέφαλο. Κάνε 10 επαναλήψεις.