Τρία tips για να χάσεις κιλά - Free Sunday
Τρία tips για να χάσεις κιλά

Τρία tips για να χάσεις κιλά

  1. Κάνε αυτό όταν ξυπνήσεις: Πριν κοιμηθείς, βάλε ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο σου και άφησέ το εκεί. Όταν ξυπνήσεις το πρωί, πριν σηκωθείς, πιες όλο το ποτήρι. Τα οφέλη για την υγεία σου θα είναι τεράστια. Το νερό είναι βασικό για όλες τις λειτουργίες του σώματος: για την ενεργητικότητα, τον μεταβολισμό, τη λειτουργία των οργάνων σου. Ένα ποτήρι νερό μόλις ξυπνήσεις το πρωί ενυδατώνει το σώμα σου και ενισχύει τον μεταβολισμό σου έως και 25%!
  2. Φάε αυτό πριν από τη γυμναστική: Το μήλο είναι ένα εξαιρετικό σνακ πριν από την προπόνηση, καθώς έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και πολλές φυτικές ίνες που καθυστερούν την πέψη του. Επίσης, έρευνα δείχνει πως οι πολυφαινόλες στα μήλα συμβάλλουν στην αύξηση της δύναμης και της αντοχής, αλλά και στη μείωση του σωματικού λίπους. Μπορείς να φας ένα μικρό μήλο ακόμα και μισή ώρα πριν από την προπόνηση, αν είναι μεγάλο μπορείς να το φας μία ώρα πριν.
  3. Μην κάθεσαι ενδιάμεσα από τα σετ. Αντί να ξεκουράζεσαι ανάμεσα στα σετ με τα βαράκια στο γυμναστήριο, κάνε λίγη αεροβική, όπως βήμα πάνω σε step ή στη bosu, ελλειπτικό, battle ropes, τραμπολίνο. Αυτό ανεβάζει τους παλμούς σου και την ένταση της προπόνησης, καις περισσότερες θερμίδες και κερδίζεις χρόνο, καθώς σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να κάνεις καθόλου αεροβική πριν από τα βάρη.