7 συνδυασμοί ζωδίων που είναι καταδικασμένοι - Free Sunday
7 συνδυασμοί ζωδίων που είναι καταδικασμένοι

7 συνδυασμοί ζωδίων που είναι καταδικασμένοι

Τα ετερώνυμα έλκονται λένε οι νόμοι της φυσικής, ωστόσο τα άστρα διαφωνούν. Αυτοί είναι οι επτά συνδυασμοί ζωδίων που δεν έχουν μέλλον:

Κριός με Ταύρο

Πόσα κέρατα να χωρέσει μια σχέση; Δεν εννοούμε τη ροπή προς την απιστία, που έτσι κι αλλιώς έχουν και τα δύο αυτά ζώδια, αλλά τα κέρατα που φέρουν τα σύμβολα του Κριού και του Ταύρου, δείγματα του πείσματος και της αρχηγικής τους διάθεσης. Σε αυτή τη σχέση κανείς δεν κάνει πίσω. Νομίζετε πως ο Ταύρος με τη σοφία του μπορεί να διατηρήσει μια ισορροπία; Σκεφτείτε ξανά. Ούτε ο Κριός με την τσαχπινιά του μπορεί να σώσει την κατάσταση. Όταν οι δυο τους συγκρούονται –πάντα μετωπικά- το τέλος δεν είναι ποτέ όμορφο, όσο καυτό κι αν είναι το σεξ (που είναι!).

Καρκίνος με Λέοντα

Η έλξη τους είναι άμεση, σχεδόν ζωώδης. Ο αρχοντικός Λέοντας θέλει να κατακτήσει τον μυστήριο και γοητευτικό Καρκίνο και εκείνος θα δεχτεί, γιατί ποιος μπορεί να αντισταθεί στον βασιλιά; Όμως ο Καρκίνος δεν είναι φτιαγμένος για υπήκοος. Όλοι νομίζουν πως οι Καρκίνοι είναι τα ευαίσθητα, κλειστά, ρομαντικά ζώδια του κύκλου. Στην πραγματικότητα είναι το ίδιο νάρκισσοι με έναν Ζυγό, εξίσου απαιτητικοί με έναν Σκορπιό και ίσως πιο εγωκεντρικοί κι από έναν Κριό. Ο Καρκίνος θέλει όλη την προσοχή πάνω του. Το ίδιο κι ο Λέοντας –εξ’ ορισμού. Αυτά τα δύο ζώδια είναι τόσο απασχολημένα το καθένα με τον δικό του καθρέφτη που σιγά μη βρουν χρόνο να κακομάθουν ο ένας τον άλλον.

Ζυγός και Ιχθείς

Τα ονειροπόλα ψαράκια εύκολα θα κουραστούν από την υψηλών απαιτήσεων ανάγκη για προσοχή του Ζυγού. Ακατάστατοι στις σκέψεις και τη διαχείριση, ευκολόπιστοι και πάντα στο δικό του κόσμο οι Ιχθύες θα νιώσουν καταπίεση από τους πάντα έτοιμους για πάρτι, φασαρία και δράμα Ζυγούς. Κι εκείνοι, γρήγορα θα χάσουν το ενδιαφέρον τους, αναζητώντας νέο κοινό για την υπερπαράσταση που πάντα προσφέρουν. Πιθανότερα στην αγκαλιά ενός Διδύμου, του αιώνια έφηβου που πάντα τους καταλαβαίνει.

Σκορπιός και Αιγόκερος

Εκ πρώτοις θα φανεί ως η τέλεια σχέση. Χαμηλών τόνων και ευγενείς άνθρωποι, που πάντα αναζητούν την ποιότητα και την απόλαυση σε όλα Σκορπιός και Αιγόκερος αφού επισκεφτούν τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, ανταλλάξουν παθιασμένα φιλιά σε ειδυλλιακά τοπία θα ανακαλύψουν πως ένας σκορπιός και μια κατσίκα δεν έχουν και πολλά να πουν. Δεν θα οδηγηθούν σε ομηρικούς καυγάδες ποτέ, αλλά θα το λήξουν πολιτισμένα γιατί κανείς από τους δύο δεν θέλει να πεθάνει από ανία.

Δίδυμοι με Υδροχόο

Δυο ζώδια του αέρα μαζί. Μπορεί στα «χαρτιά» να μοιάζουν ιδανικοί όμως στην πραγματικότητα τους πήρε ο αέρας και τους σήκωσε. Οι Δίδυμοι πάντα έτοιμοι για μικρές και μεγάλες εξόδους, γνωριμίες και επαφές θα κουράσουν τους πιο «εσωτερικούς» Υδροχόους. Κι ο Υδροχόος θα προκαλέσει ατέλειωτα ροχαλητά με τις ατελείωτες αναλύσεις του επί παντός επιστητού. Ο αιώνιος έφηβος του ζωδιακού κύκλου Δίδυμος δεν συναντιέται πουθενά με τον φιλόσοφο Υδροχόο, ούτε καν στο κρεβάτι. Θα παραμείνουν δυο καλοί φίλοι όμως!

Τοξότης και Παρθένος

Κάποιοι πιστεύουν πως δεν υπάρχει ζώδιο που δεν ταιριάζει με τα καλά παιδιά του ζωδιακού κύκλου: τους Τοξότες. Εύχαρης, κοινωνικός, πολυπράγμων και γενναιόδωρος ο Τοξότης θα δυσκολευτεί να ξεκλειδώσει τον δυσκολόπιστο και πάντα καχύποπτο Παρθένο. Κι όταν αυτό γίνει μάλλον θα έχουν εξαντληθεί και οι δύο. Αλλά και για τον Παρθένο η σχέση με έναν Τοξότη δεν θα είναι ακριβώς διακοπές. Άντε να τον πείσεις να βάλει αντηλιακό, να τρώει πιο αργά, να μιλάει λιγότερο στο τηλέφωνο, να κρατήσει μυστικό.