Η NIVEA φέρνει μία ακόμα καινοτομία… στην ενυδάτωση με τη νέα σειρά Oil in Lotion - Free Sunday
Η NIVEA φέρνει μία ακόμα καινοτομία… στην ενυδάτωση με τη νέα σειρά Oil in Lotion

Η NIVEA φέρνει μία ακόμα καινοτομία… στην ενυδάτωση με τη νέα σειρά Oil in Lotion

Στη νέα σειρά NIVEAOilinLotion, πολύτιμα έλαια συνδυάζονται αρμονικά με υπέροχα αρώματα σε μια λοσιόν που απορροφάται άμεσα

nivea

Η ενυδάτωση του σώματός μας είναι εξαιρετικά σημαντική για όλες τις γυναίκες. Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι,η ζέστη και ο ιδρώτας μας ταλαιπωρούν με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να έχει ακόμα περισσότερες ανάγκες και απαιτήσεις. Όλες αναζητούμε τη βαθιά ενυδάτωση που προσφέρουν τα λάδια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά συνήθως τα λάδια αφήνουν την αίσθηση της λιπαρότητας, ενώαπορροφούνται δύσκολα, αφήνοντας λεκέδες στα ρούχα.

Νέα επανάσταση στην ενυδάτωση από τη NIVEA

HNIVEA φέρνει και πάλι την επανάσταση στην ενυδάτωση, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τη νέα σειρά NIVEA Oil in Lotion! Η πρωτοποριακή σειρά αλλάζει την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και μας προσκαλεί να αφεθούμε σε μία απολαυστική εμπειρία φροντίδας πλούσιων ελαίων σε μία λοσιόν που απορροφάται άμεσα. H μοναδική της φόρμουλα, μεταμορφώνει την ξηρή επιδερμίδα σε απαλή και λαμπερή, διατηρώντας την βαθιά ενυδατωμένη για 24 ώρες.

Με τη καινοτόμο σύνθεση που προσφέρουν, η επιδερμίδα μας απορροφά καλύτερα τα ευεργετικά συστατικά των λαδιών και έτσι απολαμβάνουμε την καλύτερη δυνατή περιποίηση με μία λοσιόν, χωρίς την δυσάρεστη αίσθηση της λιπαρότητας. Τα νέα NIVEA Oil in Lotion έρχονται σε 3 υπέροχα αισθησιακά αρώματα.

Η σειρά NIVEA Oil in Lotion περιλαμβάνει:

  1. Rose & Argan Oil (200ml)  NIVEA Oil in Lotion Rose 1

Απολαυστική εμπειρία φροντίδας σε έναν αρμονικό συνδυασμόφυσικούελαίου Argan σε λοσιόν που απορροφάται άμεσα, με το αισθησιακό άρωμα τριαντάφυλλου.

 

  1. Vanilla & Almond Oil (200ml)  NIVEA Oil in Lotion Vanilla 1

Μοναδική περιποίηση χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμουελαίου Αμυγδάλου σε λοσιόν που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και χαλαρώστε τις αισθήσεις σας με ένα διακριτικό άρωμα βανίλιας.

 

  1. Cherry Blossom & Argan Oil (200ml)  NIVEA Oil in Lotion Cherry Blossom 1

Η απόλυτη φροντίδα της NIVEAενισχύεται από τοπολύτιμοέλαιο Jojoba σε λοσιόν που απορροφάται άμεσα. Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας με ένα διακριτικό άρωμα άνθους κερασιάς.

Αυτό το καλοκαίρι, με τα νέα NIVEA Oil in Lotion χαρίστε στην επιδερμίδα σας αξεπέραστη ενυδάτωση και μία απολαυστική εμπειρία φροντίδας πλούσιων ελαίων που διεγείρει τις αισθήσεις.