Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι μόνο για super cool γυναίκες - Free Sunday
Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι μόνο για super cool γυναίκες

Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι μόνο για super cool γυναίκες

Η Συλλογή Γυαλιών FENDI Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 αποθεώνει την κομψότητα του Ιταλικού Οίκου με σύγχρονες γραφιστικές γραμμές και παιχνιδιάρικους χρωματικούς συνδυασμούς.

Λεπτομέρειες τρισδιάστατων τριγώνων στολίζουν τα γυαλιά ηλίου Rainbow απηχώντας τα εμβληματικά τρουκς του FENDI, ενώ τα γυαλιά ηλίου και οράσεως Waves με τα υπνωτικά τους κύματα και τις γραφιστικές τους ρίγες, αποδίδουν μια σύγχρονη αίσθηση μέσα από τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς. Τα νέα γυαλιά ηλίου EyeShine αντλούν στοιχεία από τη σύγχρονη γεωμετρία, αποπνέοντας την απόλυτη κομψότητα που προσφέρει η μοντέρνα πεταλουδέ φόρμα.

Κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί ως έργο τέχνης, ένας φόρος τιμής σε μια ιστορία μοναδικής κατασκευαστικής αρτιότητας και τολμηρής δημιουργικότητας σε μια διαχρονική ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και την καινοτομία.

Rainbow

rainbow min

Τα γυαλιά ηλίου Rainbow αντλούν έμπνευση από τις λεπτομέρειες που διακρίνουν τις τσάντες και τα αξεσουάρ FENDI, ιδίως τα πολύχρωμα διακοσμητικά τρουκς.

Αυτό τα νέα γυαλιά διαθέτουν μεταλλική εξαιρετικά επίπεδη και ελαφριά φόρμα, στρογγυλή ή μάτι-της-γάτας, με πέτρες ή κρύσταλλα κομμένα στο σχήμα των εμβληματικών τριγώνων. Μια διακριτική διαβάθμιση τριών χρωμάτων υπογραμμίζει κομψά τους φακούς, τονίζοντας τον σύγχρονο σχεδιασμό.

Τα στρογγυλά γυαλιά κυκλοφορούν σε ασημί με γκρι/γαλάζιους ντεγκραντέ φακούς και πέτρες, ασημί με πράσινους/βιολετί ντεγκραντέ φακούς και πέτρες, ασημί με γκρι/ροζ ντεγκραντέ φακούς και κρύσταλλα.                

 

Waves

waves min

Τα γυαλιά ηλίου Waves χαρακτηρίζονται από το μοτίβο των βαρυτικών κυμάτων στους στρογγυλούς μεταλλικούς σκελετούς, με το μοτίβο να εμφανίζεται παντού ή μόνο στην κορυφή των φακών.

Αποτελώντας την απόλυτη έκφραση της μοναδικής κατασκευαστικής αρτιότητας του FENDI, τα χρωματιστά κύματα προσφέρουν μια αίσθηση καινοτομίας στον κλασικό σχεδιασμό.

Διατίθενται σε πράσινο με πράσινα κύματα σε όλη την επιφάνεια των καθρεπτέ φακών και βιολετί με βιολετί κύματα σε όλη την επιφάνεια των καθρεπτέ φακών ή σε μπλε με πράσινα/μπλε κύματα τυπωμένα στην κορυφή των φακών και λευκό με κόκκινα/τριανταφυλλί κύματα τυπωμένα στην κορυφή των φακών.                     

                             

Το μάτι-της-γάτας

cat1 min

Τα γυαλιά ηλίου σε φόρμα μάτι-της-γάτας διατίθενται σε χρωματικές αντιθέσεις: γαλάζιο/ροζ χρυσό με γαλάζιες/πράσινες ρίγες και πράσινους ντεγκραντέ φακούς, μπλε/σκούρο μαυρισμένο ασημί με κοραλλί/μπλε ρίγες και μπλε ντεγκραντέ φακούς, γκρι/χρυσό με ροζ/γκρι ρίγες και πράσινους ντεγκραντέ ροζ φακούς, βιολετί/ασημί με μοβ/λευκές ρίγες και καφέ/ώχρα ντεγκραντέ φακούς.   

Δες εδώ πως τα φόρεσαν οι Karlie Kloss, Kate Hudson και Gigi Hadid

karlie min

gigi min

kate min