Πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης προτείνει ο Κορρές για αντιγήρανση - Free Sunday
Πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης προτείνει ο Κορρές για αντιγήρανση

Πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης προτείνει ο Κορρές για αντιγήρανση

Μία νέα πτυχή της διεθνούς επιστημονικής έρευνας οδηγεί την ΚΟΡΡΕΣ στην πιο πρόσφατη καινοτομία στη φυσική αντιγήρανση. Ο ρόλος της δομής της ελαστίνης σε σχέση με τη γήρανση του δέρματος τίθεται στο μικροσκόπιο, μετατοπίζοντας το επιστημονικό «κέντρο βάρους» που εστίαζε έως σήμερα στο μειωμένο ρυθμό παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και ανανέωσης των κυττάρων. Σημαντικά ευρήματα για τη διαδικασία γήρανσης της ίδιας της ελαστίνης έδωσαν το έναυσμα για την ανακάλυψη νέων ισχυρών φυσικών δραστικών συστατικών με τη δύναμη να αναστρέψουν την αποδόμησή της. Η νέα συλλογή ΚΟΡΡΕΣ ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D βασίζεται στο καινοτόμο σύμπλεγμα ElastiLift-3D™, επαναφέροντας την αρχιτεκτονική του προσώπου μέσω της ενδυνάμωσης της δομής της ελαστίνης, για ορατό 3D αποτέλεσμα - μία νέα σειρά που πλέον αναστρέφει τη βαρύτητα.

îäÇ ïÇôÉå Åäôëå 3D ACTIVE OIL min
Η ΕΡΕΥΝΑ

Το διεθνούς φήμης Εθνικό Κέντρο Ερευνών της Γαλλίας πραγματοποίησε μία εξαιρετικά σημαντική ανακάλυψη σχετικά με τη διαδικασία γήρανσης της ελαστίνης, άμεσα συνδεδεμένη με τη γήρανση του δέρματος. Η ελαστίνη είναι η βασική πρωτεΐνη που εξασφαλίζει την ελαστικότητα του δέρματος, η μοναδική που προσδίδει τρισδιάστατη στήριξη στο δέρμα. Η λειτουργικότητα της ελαστίνης εξαρτάται από την αρτιότητα της δομής της όπως αυτή ορίζεται από το δεσμό μεταξύ των δομικών συστατικών της - τα μικροϊονίδια και την τροποελαστίνη. Παρά το γεγονός ότι αυτά τα δομικά συστατικά συνεχίζουν να παράγονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής, ο δεσμός τους σταδιακά αποδιοργανώνεται, οδηγώντας σε χαλάρωση του δέρματος, σε απώλεια ελαστικότητας και σφριγηλότητας. Μελετώντας εις βάθος αυτό το βιολογικό μονοπάτι, οι ερευνητές απεκάλυψαν ότι το ένζυμο LOXL είναι αυτό που συντηρεί το σφιχτό δεσμό των μικροϊονιδίων και της τροποελαστίνης και άρα συμβάλλει στην άψογη λειτουργία της ελαστίνης. Ωστόσο, αυτή η «αλυσίδα» διαταράσσεται στο ώριμο δέρμα, καθώς η δράση του ενζύμου LOXL μειώνεται δραματικά από την ηλικία των 18 ετών. Η ελαστίνη έχει τη δυνατότητα να παραμείνει υγιής και λειτουργική, μόνο εφόσον ενισχυθεί η δράση του ενζύμου LOXL.


ElastiLift-3D™ / ΦΥΣΙΚΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ

îäÇ ïÇôÉå Åäôëå 3D SERUM min

ElastiLift-3D™ - ένα 100% φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης αποτελεί τη νεότερη καινοτομία της ΚΟΡΡΕΣ στην αντιγήρανση. Το σύμπλεγμα ElastiLift-3D™ συντίθεται από φυσικά δραστικά συστατικά τα οποία επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 1.000 φυτικά εκχυλίσματα, για την ανώτερη δράση τους στην ενεργοποίηση του LOXL και στην ενίσχυση της λειτουργικότητας της ελαστίνης, επιδεικνύοντας την ικανότητα να διπλασιάζουν την ελαστικότητα των επιδερμικών κυττάρων . Το ElastiLift-3D™ επαναφέρει τη 3D αρχιτεκτονική του προσώπου, ανανεώνοντας την ελαστικότητα, σύσφιγξη, αντοχή και υφή του δέρματος, επανορθώνοντας το περίγραμμά του και μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.


3D ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ & ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΦΙΓΞΗ

îäÇ ïÇôÉå Åäôëå 3D SUPER SERUM ïÇÆêùî min
To καινοτόμο φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ είναι το επίκεντρο της νέας συλλογής ΚΟΡΡΕΣ ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D, ενώ συνδυάζεται με πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης που αποδεδειγμένα ενδυναμώνουν το συνδετικό ιστό του δέρματος. Με στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting, τα νέα προϊόντα φροντίδας της ώριμης επιδερμίδας προσφέρουν ορατό 3D αποτέλεσμα - όπως επιβεβαιώνει το 100% των γυναικών που διαπίστωσε επαναφορά της αρχιτεκτονικής του προσώπου .


ΝΕΑ ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / SUPER SERUM ΜΑΤΙΩΝ
Η νέα ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D εισάγει το καινοτόμο Super Serum Ματιών στην καθημερινή φροντίδα. Το πρώτο προϊόν που εφαρμόζεται 360ο σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών για εντυπωσιακή ανόρθωση των άνω βλεφάρων. Επαναστατική δράση που αποδίδεται στο DEFEYE GRAVITY™ - το πρώτο φυσικό complex που ορατά και άμεσα ανορθώνει τα άνω βλέφαρα, καθώς προσφέρει αποτέλεσμα lifting στην περιοχή των ματιών, επιτυγχάνοντας αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης άνω του 200% . Το Super Serum ξεκουράζει αμέσως το βλέμμα και δίνει νεανική φρεσκάδα και λάμψη στην έκφραση του προσώπου - επαναστατικό αποτέλεσμα με την πρώτη εφαρμογή.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / SUPER SERUM ΜΑΤΙΩΝ / 3D SCULPTING, ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΟ & LIFTING

Επαναστατικό Super Serum Ματιών που εφαρμόζεται 360ο σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών για άμεσο lifting των άνω βλεφάρων. Η στοχευμένη δράση του ξεκουράζει αμέσως το βλέμμα και δίνει φρεσκάδα και λάμψη στην έκφραση του προσώπου. Ενισχυμένο με το καινοτόμο φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ και το πρωτοποριακό DEFEYE GRAVITY™ complex, απαλύνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και δρα επανορθωτικά σε μαύρους κύκλους, σακούλες και πρήξιμο.

 

îäÇ ïÇôÉå Åäôëå 3D ëÉäïÇ åïäÉÇæ ìåÉäæ ÅÄèô ìåÉäæ äÅêâäÉïêâäæ min
ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / SERUM ΠΡΟΣΩΠΟΥ / 3D ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ & ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΦΙΓΞΗ

Serum με στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting για ορατό 3D αποτέλεσμα. Ενισχυμένο με το καινοτόμο φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης, διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου.


ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / ACTIVE OIL / 3D ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΦΙΓΞΗ & ΘΡΕΨΗ

Προσεγγίζοντας τη 3D δομή του δέρματος μέσα από την αναπλήρωση λιπιδίων, ειδικότερα το νέο Μαύρη Πεύκη 3D Active Oil προσθέτει το ελαιοδιαλυτό εκχύλισμα από Σουσάμι στα πρωταγωνιστικά δραστικά της νέας σειράς, γεμίζοντας τις ρυτίδες εκ των έσω και αποκαθιστώντας το χαμένο όγκο του προσώπου. Το συμπυκνωμένο δραστικό λάδι προσώπου έχει στοχευμένη δράση σύσφιγξης, θρέψης και ανόρθωσης περιγράμματος για ορατό 3D αποτέλεσμα. Ενισχυμένο με φυσικά λιπίδια και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης, αποκαθιστά τον όγκο, βελτιώνει τη σύσφιγξη και την ελαστικότητα και επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου. Η μη-λιπαρή σύνθεση, που απορροφάται αμέσως, αναπληρώνει τα απαραίτητα επίπεδα ενυδάτωσης και θρέφει το δέρμα.


ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ / 3D ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ & ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΦΙΓΞΗ
ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ-ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ & ΞΗΡΕΣ-ΠΟΛΥ ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ / 3D ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ & ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΦΙΓΞΗ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

îäÇ ïÇôÉå Åäôëå 3D ëÉäïÇ ïÇÆêùî min

Προηγμένα προϊόντα αντιγηραντικής φροντίδας με στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting για ορατό 3D αποτέλεσμα.
Ενισχυμένα με το καινοτόμο δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης, διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων και επαναφέρουν την αρχιτεκτονική του προσώπου.


ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ / 3D ΑΝΟΡΘΩΣΗ & ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΦΙΓΞΗ

Συσφιγκτική κρέμα ματιών για άμεσο lifting με επανορθωτική δράση σε βαθιές ρυτίδες, πρήξιμο και μαύρους κύκλους. Ενισχυμένη με το καινοτόμο δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης, βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας και προσφέρει ορατή 3D αναμόρφωση στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

ΝΕΑ ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D
3D ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ & ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΦΙΓΞΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ


• ElastiLift-3D™ / Επαναφέρει τη 3D αρχιτεκτονική του προσώπου. Ανανεώνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενισχύει τη σύσφιγξη και αντοχή του, βελτιώνει την υφή, έχει αντιρυτιδική δράση, ενώ ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, επαναφέροντας το σχήμα του.
• Εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης (Επιγαλλοκατεχίνη - PATENTED) / Με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, σε συνδυασμό με καθαρή πολυφαινόλη Επιγαλλοκατεχίνη, έχει εξαιρετική δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Προστατεύει και ενδυναμώνει το συνδετικό ιστό του δέρματος, ενισχύοντας τη σύσφιγξη και την ανθεκτικότητά του. Προλαμβάνει τις βαθιές ρυτίδες και τη χαλάρωση.
• DEFEYE GRAVITY™ / Το πρώτο φυσικό δραστικό σύμπλεγμα που ορατά και άμεσα ανορθώνει τα άνω βλέφαρα, καθώς προσφέρει αποτέλεσμα lifting στην περιοχή των ματιών, επιτυγχάνοντας αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης άνω του 200% . Η στοχευμένη δράση του ξεκουράζει αμέσως το βλέμμα και δίνει νεανική φρεσκάδα και λάμψη στην έκφραση του προσώπου, αντιμετωπίζει τη χαλάρωση, απαλύνει τις ρυτίδες στο «πόδι της χήνας» και τους μαύρους κύκλους.
• Εκχύλισμα από Σουσάμι / Γεμίζει τις ρυτίδες εκ των έσω και αποκαθιστά το χαμένο όγκο του προσώπου. Συμβάλλει στην ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, απαλύνει την υφή του δέρματος, βελτιώνοντας συνολικά την όψη του.
• Ενεργό εκχύλισμα Spilanthes Acmella (PATENTED) / Δυναμώνει τις ίνες κολλαγόνου, προσφέροντας σύσφιγξη της επιδερμίδας εκ των έσω. Με άμεση δράση lifting, συμβάλλει στην ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου.
• Δραστικός παράγοντας από Μαύρο Τσάι (PATENTED) / Αυξάνει τα λιπώδη κύτταρα και αποκαθιστά τον όγκο της επιδερμίδας. Ενισχύει τη λάμψη και την ακτινοβολία του δέρματος.
• Φυσικοί ολιγοσακχαρίτες11 (PATENTED) / Ενισχύουν τη σύνθεση υαλουρονικού οξέος και ελαστίνης. Βελτιώνουν την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, ενώ έχουν και αντιρυτιδικές ιδιότητες.
• Β-γλυκάνες / Στοχευμένη αντιγηραντική και επανορθωτική δράση που απευθύνεται σε κάθε ηλικία, τύπο δέρματος και ανάγκη. Επιτυγχάνουν τη βέλτιστη θωράκιση και αντοχή του δέρματος ενάντια στο οξειδωτικό στρες και λοιπές περιβαλλοντικές επιθέσεις, που προκαλούν σημάδια γήρανσης.
• Μεγάλου και μικρού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ / Ενισχύει τη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας και προσφέρει ισχυρή αντιρυτιδική δράση, ενώ προστατεύει από περιβαλλοντικούς παράγοντες γήρανσης. Παράλληλα, διαθέτει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες.
• Πολύ μικρού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ7 / Αντιγηραντικό δραστικό συστατικό με εξαιρετική δυνατότητα διείσδυσης. Επιδεικνύει μοναδική αντιοξειδωτική δράση, ανανεώνοντας το δέρμα.

FREE OF PETROCHEMICALS / MINERAL OIL / SILICONE / PARABEN / SULFATE / PROPYLENE GLYCOL / ETHANOLAMINE / PHTHALATE / PCM


ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ