H χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Swarovski - Free Sunday
H χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Swarovski

H χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Swarovski

Ευκολοφόρετες, ποικιλόμορφες, και πολυδιάστατες, οι συλλογές της Swarovski ξέρουν πώς να ικανοποιούν κάθε επιταγή της μόδας, καθώς απευθύνονται σε κάθε στυλ, ηλικία και τύπο με το μότο #brillianceforall.

Μέσα από την χριστουγεννιάτικη καμπάνια και τους μοναδικούς πρωταγωνιστές της, η Swarovski εκφράζει την επιθυμία να ενδυναμώσει και να αναδείξει την ομορφιά της σύγχρονης γυναίκας ανά τον κόσμο. Η πρέσβειρα της Swarovski, Karlie Kloss, λάμπει ως οικοδέσποινα που καλωσορίζει τους καλεσμένους της, που είναι η Naomi Campbell, η Chiara Ferragni, η Jourdan Dunn, η Fei Fei Sun, η Ruby Rose, ο Boy George, ο Bryanboy, η Daya, ο Anthony Mackie και η Maggie Jiang. Η Kloss, κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, σχολιάζει: «Το νόημα των γιορτών είναι να έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά και να βρούμε τρόπους να τιμήσουμε τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμάς. Αυτό είναι και το βασικό μήνυμα της καμπάνιας. Σε αυτό το πνεύμα, κινήθηκαν τα γυρίσματα με τόσους ταλαντούχους και πολύ αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Μια σειρά από μοναδικές συναντήσεις με τη Jourdan Dunn, τη Fei Fei Sun, τη Ruby Rose και, φυσικά, τη Naomi Campbell, μέντορα και φίλη μου, μου χάρισαν μια μοναδική εμπειρία. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που πήρα μέρος σε αυτό το project».

97d34582031f75878c0c5c76a2683823 min

Όσον αφορά το μήνυμα της καμπάνιας, η Jourdan Dunn δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ως έγχρωμη γυναίκα να υποστηρίζω μια εκστρατεία που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα. Δείχνει ότι, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο ή την καταγωγή κάθε ανθρώπου, μπορούμε να γίνουμε όλοι μια παρέα και να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα!». Και η Fei Fei Sun πρόσθεσε: «Η διαφορετικότητα είναι πολύ σημαντική για εμένα και την υποστηρίζω 100%. Ήταν μεγάλη μου τιμή να γίνω το πρώτο μοντέλο από την Κίνα που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue – η οικογένειά μου ένιωσε τόσο περήφανη!».

Swarovski Holiday 2017 01 620x465 min

Δίνοντας την πρώτη θέση στη λάμψη των ημερών, η εκστρατεία μεταμορφώνει τον κόσμο της Karlie σε μια κρυστάλλινη χώρα των θαυμάτων που προσφέρει χαρά και μαγεία σε όλους, αναδεικνύοντας πολυπόθητα κοσμήματα και αξεσουάρ ως τις καλύτερες επιλογές δώρων. Η παρέα των πρωταγωνιστών μεταφέρεται από την παραδοσιακή σπιτική γιορτινή ατμόσφαιρα σε ένα μοντέρνο και σύγχρονο περιβάλλον, φορώντας ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια για τα Χριστούγεννα, όπως η must συλλογή Swarovski Remix Collection, η διαχρονικά κομψή σειρά Sparkling Dance, τα εντυπωσιακά τσόκερ και κολιέ Fit και η θηλυκή συλλογή Angelic. «Τα γυρίσματα θα μου μείνουν αξέχαστα. Το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μου είναι όταν περιβάλλομαι από ταλαντούχους ανθρώπους που με εμπνέουν, όπως ακριβώς σε αυτήν την περίπτωση. Η Swarovski συγκέντρωσε ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του κόσμου της μόδας και με μεγάλη χαρά συμμετείχα σε αυτό το ιδιαίτερο project. Το διασκέδασα πολύ. Νιώθεις πραγματικά τον ενθουσιασμό και, το σημαντικότερο, όλα είναι τόσο λαμπερά!» λέει η Ferragni.

Swarovski Holiday 2017 02 620x413 min

Η εκστρατεία της Swarovski για αυτή τη σεζόν, με την υπογραφή του πρακτορείου Laird + Partners της Νέας Υόρκης, εξελίσσει το #GiveBrilliant με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με σκηνοθέτη και φωτογράφο τον Barnaby Roper, αναδεικνύει την προσιτή πολυτέλεια, την αίσθηση της μόδας και το εκλεπτυσμένο στυλ, προτρέποντας όλους να λάμψουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

tumblr owmz8fjtHP1uoqpl8o1 500 min

Η καμπάνια αποτελείται από τηλεοπτικά σποτ, έντυπο υλικό και ψηφιακά βίντεο, προκειμένου να απευθυνθεί σε ευρύ κοινό, για όποιον επιζητά μια κομψή πινελιά λάμψης, ανεξαρτήτως ηλικίας. 

tumblr owmz8fjtHP1uoqpl8o1 500 1 min